Yandaşların kavgasına Erdoğan müdahalesi: Benim yerime sadece sözcüm konuşur

Yandaşların kavgasına Erdoğan müdahalesi: Benim yerime sadece sözcüm konuşur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki konuşmasında yandaşların tartışmalarına değinerek, "Benim adıma Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü konuşur" dedi.

Yandaşların kavgasına Erdoğan müdahalesi: Benim yerime sadece sözcüm konuşur
16px
24px
05.05.2017 07:58
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki Gençlik Festivali'nde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar şöyle: 

Erdoğan konuşmasında, "Binlerce genci bir arada görünce kendi gençliğimiz hatırlamamak mümkün değil. Okul, hayatın bir parçasıydı her şey ondan ibaret değildi. Spora olan ilgim nedeniyle emek verdim. Uzun yıllar amatör olarak top koşturdum. Her siyasi görüşü savunan arkadaşlarım vardı. Bu arkadaşlarım ile tartışmalarımız sevgi ve saygı çerçevesinde yapardık. Ben onlara göre sosyal ve siyasette alanında çok daha içli dışlıydım." ifadlerini kullanadı. 

Siyasi hayatına da değinen Erdoğan, "Siyasetteki ilk adaylığım 1989 Beyoğlu belediye başkanlığı adaylığıydı. Oradan başladık kazanamadık. Bir çok şeyler döndü. 94'te, İstanbullu bu kardeşinizi 40 yaşında İstanbul'a belediye başkanı yaptı. İstanbul susuzdu, çöp yığınları, hava kirliliği vardı. Önce bunları halletmemiz gerekiyordu. 4 buçuk yılda bunların hepsini yaptık" diye konuştu. 

"Arkadaşlıklarınızın temeli sağlamsa, daha sonra her alanda çok ciddi siyasi hareketleri de siz inşa edersiniz. Şimdi 18 yaşa indi mi? Evet. Parlamentonun yolu size açık. Kızlarımız, erkeklerimiz hep birlikte parlamentoya girebilir. 18-25 yaş arası açık. Bu yılların kıymetini bilin. Gençler, bugüne kadar üstlendiğimiz her görevde, ecdadımızdan aldığımız mirası sizlere aktarmak için çalıştık."

"1 MİLYAR 200 MİLYON DOLAR BORÇLA DEVRETTİM" 

İstanbul Belediye Başkanlığı dönemine ilişkin Erdoğan, "2 buçuk milyar dolar ile borç aldık. Bu yatırımları da yaptık. 1 milyar 200 milyon dolar borçla devrettim. Nereden nereye. Bu aşk başkaydı. Cezaevine bir şiirden dolayı girdim. 4 ay yattıktan sonra halkımın arasına karıştım. Halkım 'devam' dedi, Partiyi kurduk bugünkü Ak Parti" dedi.

YANDAŞLARIN TARTIŞMASINA İLİŞKİN: BENİM YERİME SADECE SÖZCÜM KONUŞUR

"Şahsım ve partim üzerinden malayani (boş, işe yaramaz) tartışmalar başlatıldı. Benim adıma Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü konuşur. Dolayısıyla başka kimse benim adıma söz sahibi değildir. Sosyal medyada bu oyunlara gelmeyin. Biz 80 milyonun gönlünü kazanmanın gayreti içerisindeyiz. Bugün bizimle yürümeyenler, yarın bizimle yürüyebilirler. Onları da kazanmaya çalışacağız."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde