Yandaş dernekten bir garip 'yalı' açıklaması

Yandaş dernekten bir garip 'yalı' açıklaması

Ekonomi Bakanı Zeybekçi 11 milyon liraya İstanbul’dan yalı aldı. Bir gazete bunu haber yaptı. Yalıyı savunmak MÜSİAD yönetimine düştü!

Yandaş dernekten bir garip 'yalı' açıklaması
16px
24px
16.08.2015 11:09
ABONE OLgoogle
Türk ekonomisi hızla kötüye giderken, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin serveti her geçen gün büyüyor.

İstanbul’un silüetini bozan ve hakkında yıkım kararı bulunan 16/9 rezidanstan 2 daire alan ancak basının öğrenmesi üzerine aceleyle satan Zeybekçi, geçtiğimiz ay da İstanbul’da 4 milyon dolara bir yalı satın aldı. Sözcü Gazetesi de bunu haber yaptı.  Zeybekçi haberi yalanlamadı, “ihtiyaçtan” dedi.

Bakan ile Sözcü gazetesi arasındaki bu tartışmaya hükümete yakın işadamları derneği MÜSİAD da dâhil oldu. MÜSİAD Bakan Zeybekçi’yi savunan yazılı bir açıklama yaptı. 
 
MÜSİAD Başkanı Olpak, Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, ''Artan terör ve siyasi belirsizlik sürerken, İş dünyasına yönelik haksız önyargılardan rahatsızız'' şeklinde konuştu.
 
HAVUZUN HABERLERİNİ UNUTTU!
 
Havuz medyasının aylar boyunca muhalif şirketleri hedef alan yalan ve iftira dolu haberlerine karşı en ufak bir eleştiri getirmeyen MÜSİAD Başkanı Olpak, muhalif basını hedef aldı. 
 
Olpak, ‘’Bu ortamda, aniden ve her koldan başlatılan terör saldırıları ve maksatlı yayınlarla iş dünyasının da hedefe alınarak yıpratılma çabalarının belirsizliği körüklediğine inanıyor ve manidar buluyoruz. Yapılanların zararını da milletçe ödemeye zorlatılıyoruz" iddiasında bulundu.
 
''Siyasetçi kimliğinden önce, yıllardır saygın bir işadamı ve saygın bir üyemiz olarak, bu ülkeye katma değer sağlayan önemli işletmelerin sahibi olan Sayın Nihat Zeybekci hakkında, bir gayrimenkul satınalmasına bağlı yapılan spekülatif haberlerin de, iyi niyetten uzak olduğu aşikardır. Basınımızın, bu konularda daha hassas davranmasını bekliyoruz."

Millet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde