İstanbul Ticaret Odası'nın aylık meclis toplantısında ilginç olaylar yaşandı. Toplantı öncesinde Bilardo federasyonu üyeleri İTO Başkanı Murat Yalçıntaş ve Meclis Başkanı İbrahim Çağlar'a ıstaka hediye etti.
Yalçıntaş, eskiden çok bilardo oynadığını belirterek, "Çok çabut yırttım" diye anılarını anlattı.
Yalçıntaş ve Çağlar poz verirken, meclis üyeleri, "Başkanlar sopaları ellerine aldı. Bundan sonra işimiz zor" yorumunu yaptı.
MECLİSTE İTİBAR TARTIŞMASI
Meclis Toplantısında Adnan Danışman adlı meclis üyesinin Ahmet Arif'in şiirinin meclis tutanaklarından çıkarmasına tepki göstererek, "İTO'nun itibarını kazanmak için şiirin yeniden konulmasını istiyorum. Bunu onaylayan var mı" diye sormasına Çağlar tepki gösterdi.
Çağlar, "Biz burada olduğumuz sürece İTO'nun itibarı hiçbir zaman kaybolmaz" diye cevap verdi.
Adnan Danışman bunun üzerine salonu terk etti.
KONUŞACAKSANIZ DIŞARI ÇIKIN
İTO Meclis Başkanı Çağlar, Yönetim Kurulu Üyeleri arasında bulunan Şekib Ağdaviç'in yanındaki bir kişiyle konuşması üzerine toplantıya ara verdi.
Çağlar, "Konuşmanız bitene kadar toplantıya devam etmeyeceğiz. Burası ciddi bir yer. Konuşacak olanlar dışarda konuşsun" dedi.
Mecliste, ABD'de kabul edilen Ermeni Tasarısı için , "ABD'de komedi oynandı. Ama biz bunu kabul etmiyoruz" denildi.