Yalçıntaş, İTO seçimlerinde kimi destekliyor?

Yalçıntaş, İTO seçimlerinde kimi destekliyor?

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Yönetim Kurulu Başkanı olarak Meclis üyelerine kürsüden son kez hitap etti

Yalçıntaş, İTO seçimlerinde kimi destekliyor?
16px
24px
09.05.2013 14:15
ABONE OLgoogle

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, Yönetim Kurulu Başkanı olarak Meclis üyelerine kürsüden son kez hitap etti. Yalçıntaş, "İbrahim Çağlar'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm kalbimle kendisini desteklediğimi buradan açıklıyorum. Yolunuz açık olsun başkanım" dedi.

 18. Dönem İstanbul Ticaret Odası Meclisi'nin 22 Mayıs seçimleri öncesi son toplantısı bugün yapıldı. İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, Yönetim Kurulu Başkanı olarak Meclis üyelerine kürsüden son kez hitap etti.

İki dönem, 8 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yerine getiren Yalçıntaş, veda konuşmasında, "Üstad Necip Fazıl'ın ifadesiyle "sonunda eyvah' diyeceğim hiçbir işe, o işin başında "eyvallah' demedim.' Büyük bir onurla ifade etmek isterim ki, meclis üyelerimizle, yönetim kurulumla ve tüm İTO ailesiyle el ele, gönül gönüle bir hizmet yarışı gerçekleştirdik" dedi.

Üyelerine, Türkiye ekonomisine ve toplumsal yaşama katkı sağlayan bir örgüt olduklarını ifade eden Yalçıntaş, "Nazım Hikmet'in dediği gibi "insanların kanatları yok, insanların kanatları yüreklerinde.' İşte biz 8 yıldır kanatlarımızı yüreklerimize takarak, sizlerle birlikte yol aldık" değerlendirmesinde bulundu.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN BAŞKANIM

Yalçıntaş, 22 Mayıs'ta yapılacak seçimde yeni İTO Meclisi'nin, 29 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde ise yeni İTO Yönetim Kurulu'nun belirleneceğini ve Meclis Başkanı İbrahim Çağlar'ın da Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu anımsattı.

Yalçıntaş, "İbrahim Çağlar'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm kalbimle kendisini desteklediğimi buradan açıklıyorum. Yolunuz açık olsun başkanım" diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde