Yağmur Atacan 10 santimle kurtuldu

Yağmur Atacan 10 santimle kurtuldu

Oyuncu-sunucu Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan’a Etiler’de silahlı saldırıda bulunuldu.

Yağmur Atacan 10 santimle kurtuldu
16px
24px
08.04.2014 08:19
ABONE OLgoogle
Yağmur Atacan'ın aracına kurşun isabet etti. Dün akşam saatlerinde Etiler Ülgen sokakta aracına binen Atacan'a seyir halindeki bir araçtan ateş açıldı.


Dizi film oyuncusu Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan, saat 17.30 sıralarında Etiler Ülgen sokakta bulunan iş yerinden dışarı çıktı. Atacan park halinde olan aracına bineceği sırada, motosikletli bir kişi tarafından ateş açıldı. Silahlı saldırıda mermi aracın ön sol camından girip arka sağ camdan çıktı.

Atacan olayı yara almadan atlatırken, araçta maddi hasar meydana geldi. Saldırının ardından Asayiş Şubesi ekipleri olay yerine geldi. Polis çevrede ayrıntılı şekilde araştırma yaptı. Atacan daha sonra ifade vermek üzere Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’ne gitti. Yağmur Atacan, 7 Ocak’ta 45 bin dolar alacağı olduğunu iddia ettiği nikah şahidi Alper Çağrı Önal tarafından randevulaştıkları oto galerisinde dövüldüğünü iddia etmişti..

Etiler Ülgen Sokak'taki işyerinden çıktıktan sonra, aracına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan oyuncu Yağmur Atacan, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'nde yaklaşık 4,5 saat ifade verdi.

Yağmur Atacan, ifadesinden sonra, eşi Pınar Altuğ ile birlikte Asayiş Büro Amirliği'nden çıktı. Atacan, gazetecilerin sorularını karşılıksız bırakarak, "Söyleyecek bir şey yok. Olan bu yani" dedi.

Atacan, daha sonra, eşi Pınar Altuğ'un kullandığı otomobille ayrıldı. 

‘Nikah şahidi dövmüştü’

Yağmur Atacan geçtiğimiz aylarda 45 bin dolar alacağı olduğunu iddia ettiği nikah şahidi Alper Çağrı Önal tarafından randevulaştıkları oto galerisinde dövülmüştü. Atacan’ın emniyetteki ifadesine göre, Atacan ile Autostore Oto Galerisi’nin sahibi Alper Çağrı Önal yaklaşık 8 yıldır tanışıyordu. Önal, 2011 yılındaki bir otomobil satışı ve aldığı borçlar nedeniyle Atacan’a 45 bin Dolar borçlanmıştı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde