Yabancı dil bilen Bin kişi alacak

Yabancı dil bilen Bin kişi alacak

Çokdilli çağrı merkezi hizmetlerinde Türkiye'yi merkez yapmaya hazırlanan Teleperformance, yabancı dil bilen 1.000 kişiyi istihdam edecek.

Yabancı dil bilen Bin kişi alacak
16px
24px
13.10.2010 15:39
ABONE OLgoogle

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, 51 ülkede 100 binin üzerinde çalışanla hizmet veren, yılda 1,4 milyar çağrıya yanıt veren Teleperformance, çokdilli adaylarla iş görüşmesi yapmak üzere 22-23 Ekim 2010 tarihlerinde İstanbul'da bir fuar düzenleyecek. 

     Almanca, Hollandaca, Rusça, İngilizce ve Fransızca dillerini konuşan bin kişiyi istihdam etmeyi hedefleyen şirketin Türkiye Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tijen Armağan, Avrupa'da işsizlik oranının arttığını, düzenleyecekleri fuarla yurtdışından dönen veya dönmek isteyen ve anadili gibi yabancı dil bilen Türk vatandaşlarına Türkiye'de çalışma olanağı sunmayı hedeflediklerini belirtti. 

     Armağan, Teleperformance'ın Türkiye stratejisine ilişkin olarak, ''Teleperformance, nearshore operasyonları için Türkiye'yi çok iyi bir pazar olarak değerlendiriyor. Şu anda Yunanistan gibi en yakın komşumuzda büyük bir operasyon merkezi bulunuyor. Önümüzdeki dönemde Türkiye'nin de aynı büyüklüğü yakalamasını umuyoruz'' dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde