World Finance: Akbank, Türkiye’nin En İyi Bankası

World Finance: Akbank, Türkiye’nin En İyi Bankası

World Finance tarafından her sene verilen ve bankacılık sektörünün en seçkin ödüllerinden biri olarak kabul edilen “Bankacılık Ödülleri (Banking Awards)” sahiplerini buldu.

World Finance: Akbank, Türkiye’nin En İyi Bankası
16px
24px
29.12.2014 13:52
ABONE OLgoogle
Dünyanın önde gelen yayınlarından World Finance tarafından her sene verilen ve bankacılık sektörünün en seçkin ödüllerinden biri olarak kabul edilen “Bankacılık Ödülleri (Banking Awards)” sahiplerini buldu. Bu önemli ödülü “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçilen Akbank kazandı

“World Finance’den aldığımız ödül, 2014’de uluslararası alanda kazandığımız dördüncü ‘Türkiye’nin En İyi Bankası’ ödülü oldu.”

Binbaşgil dünya’nın önde gelen kuruluşlarının Akbank’ın başarılarını takdir etmeyi sürdürdüğünü vurgulayarak, “Art arda kazandığımız ödüllere, World Finance dergisi tarafından verilen 'Türkiye’nin En İyi Bankası' ödülünü de ekledik. Bu önemli ödül yayının okuyucuları tarafından verildiği için bizim için ayrı bir gurur vesilesi. Temel bankacılık ürün ve hizmetlerinin hemen hemen hepsinde büyüme kaydettik. Bu büyümeyi karlılık içinde risklerimizi de çok iyi yönetmeyi sürdürerek, sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdik. Bu faktörler farklı ödül platformlarında başarılarımızı destekliyor. Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve hissedarlarımızın destekleri bizi daha iyiyi başarma yönünde teşvik ediyor.” dedi.

2014 yılında Akbank Euromoney, Global Finance, World Finance ve EMEA Finance tarafından “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde