Whatsapp bu sabah değişti! Artık...

Whatsapp bu sabah değişti! Artık...

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, grupları ve grup yöneticilerini ilgilendiren bir güncelleme yaptı. İşte, WhatsApp grup özellikleri güncellemelerinin detayları...

Whatsapp bu sabah değişti! Artık...
16px
24px
16.05.2018 17:55
ABONE OLgoogle

WhatsApp'ın sunduğu güncelleme ile kullanıcılar artık gruplardan kalıcı olarak ayrılabilecek ve eğer isterlerse yeniden gruba eklenemeyecekler.

Yöneticiler artık grup bilgisi altına amaç veya başlıklar odaklı detayları girebilecek. Bu tanıtıcı yazı sayesinde yeni bir üye, sohbetin üzerinde grup detaylarını görebiliyor ve grubun temel amaçlarını anlayabilecek. 

Grup yöneticileri hangi üyelerin grup bilgisini, ikonunu ve açıklamasını değiştirebileceğine karar verebilecek. Yöneticiler diğer grup yöneticilerin admin yetkilerini kaldırma olanağına da sahip olacak.

Grubun kurucuları başlattıkları gruplardan kovulamayacak.

Bundan böyle grup sohbetinden bir süre uzak kalan kullanıcılar kendilerinden bahsedilen herhangi bir mesajı da kaçırmayacak. Kullanıcılar geri kalmama olanağı sağlayan özellik için sohbetin sağ alt köşesindeki @ tuşundan faydalanabilecek.

Ayrıca, 'yeni katılımcı arama özelliği' de kullanıcıların grup bilgileri sayfasındaki bir arama çubuğu ile gruptaki bir kişiyi bulmasını kolaylaştıracak. 

Bu WhatsApp yeniliklerinden faydalanmak için App Store ve Google Play Store üzerinden uygulamayı güncellemek gerekecek. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde