Volkswagen'den Türkiye açıklaması: Gelişmeleri takip ediyoruz

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: Gelişmeleri takip ediyoruz

Alman otomobil üreticisi Volkswagen’in Türkiye'de kurulması planlanan üretim tesisine yönelik alternatif yer arayışı içinde olmadığı bildirildi.

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: Gelişmeleri takip ediyoruz
16px
24px
22.10.2019 11:45
ABONE OLgoogle

Alman otomotiv devi Volkswagen’ın  (VW) yeni kuracağı fabrika ile ilgili olarak açıklamada bulunan VW Marka Üretim Müdürü Andreas Tostmann, "Volkswagen’in Türkiye tesisi için alternatif planı yok" açıklamasında bulundu.

Volkswagen’in Türkiye’nin Suriye’ye düzenlendiği Barış Pınarı Harekatı'ndan dolayı yatırımını erteleyeceği haberleri üzerini şirketten açıklama yapıldı. Volkswagen, bir milyar Euroluk Türkiye yatırımını askıya aldı

"GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ"

Proje hakkında Wolfsburg’ta açıklamada bulunan Volkswagen Üretim Müdürü Andreas Tostmann, "Volkswagen Grubu şu anda yeni bir yer aramıyor. Şu anda alternatif konum planları yapma sürecinde değiliz. Karar beklemede ve dikkatli bir şekilde gelişmeleri takip ediyoruz" dedi.  Bulgaristan, Volkswagen fabrikası için teşviki ikiye katladı

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde