Volkan’ı silen gerginlik: Rize’de!

Volkan’ı silen gerginlik: Rize’de!

Comolli ile tartışınca

Volkan’ı silen gerginlik: Rize’de!
16px
24px
06.10.2018 11:37
ABONE OLgoogle

Volkan Demirel’in kadro dışı kalmasındaki etkenlerden birinin de Rize’de Sportif Direktör Damien Comolli ile yaşadığı gerginliğin olduğu öğrenildi.

Rize’de alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından Volkan Demirel forma giymemesine rağmen özür dilemesi için tribüne gönderildi. Ancak tecrübeli kaleci burada bir kaç olumsuz tepki ile karşılaştı.

Büyük üzüntü yaşayan Volkan Demirel olayın devamında da Comolli tartışarak gerginlik yaşadı. Fenerbahçe'de 3 futbolcu süresiz olarak kadro dışı bırakıldı

495 maç

Fenerbahçe’de kaptanlık görevini yürüten Volkan Demirel, 16 yıldır forma giyiyor. 2002 yılından beri kulüpte olan Volkan, 495 maça çıkarken, tam 10 kupa kazandı.

37 yaşındaki kaleci, Fenerbahçe kulüp tarihinde en fazla forma giyen kaleci unvanını elinde bulundururken, Müjdat Yetkiner’i de takip ediyordu. Tecrübeli yıldız, 2002-2018 arası kesintisiz sarı-lacivertli formayı taşıyıp, 2012’den beri de kaptanlık görevini devralmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde