Volkan bir daha asla...

Volkan bir daha asla...

Kazakistan maçı öncesi taraftarların küfürlerini gerekçe göstererek stadı terkeden Volkan Demirel'e Futbol Federasyonu Yönetimi büyük tepki gösterdi.

Volkan bir daha asla...
16px
24px
18.11.2014 13:10
ABONE OLgoogle
Kazakistan maçı öncesi taraftarların küfürlerini gerekçe göstererek stadı terkeden Volkan Demirel'e Futbol Federasyonu Yönetimi büyük tepki gösterdi. Volkan’ın bu davranışı milli formaya, arkadaşlarına ve ülke futboluna ihanet olarak değerlendirildi, bir daha takıma çağrılmaması için Fatih Terim ile toplantı yapılmasına karar verildi.

Milliyet'in haberine göre; EURO 2016 elemelerinde Türkiye’nin TT Arena Stadı’nda Kazakistan ile oynadığı karşılaşma öncesi yaşanan Volkan Demirel krizi futbolun gündemine bomba gibi düştü.

CEZA VERİLMEYECEK ANCAK...

Tribünlerin kendisine ettiği küfürler nedeniyle forma giymek istemeyen ve Teknik Direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından evinin yolunu tutan, ancak daha sonra stada geri dönen Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Futbol Federasyonu yöneticilerini kızdırdı. Volkan’a hocasından izin aldığı için mevcut disiplin talimatlarının uygulanamayacağı ancak Milli Takım kapılarının kapanacağı öğrenildi.

BİR DAHA ÇAĞRILMASIN

Futbol Federasyonu yöneticileri deneyimli kalecinin davranışlarını milli formaya, arkadaşlarına ve ülke futboluna ihanet olarak değerlendirirken, Teknik Direktör Fatih Terim’in bu konuda vereceği raporun beklendiği belirtildi. Terim ile yapılacak toplantıda Volkan’ın bir daha milli takıma çağrılmaması yönünde alınan görüş aktarılacak.
 
TERİM DE SICAK BAKIYOR


Karşılaşma sonrası Volkan olayı ile ilgili açıklama yapmaktan çekinen ve yaşananları ayrıntısıyla inceledikten sonra görüşlerini paylaşacağını belirten Teknik Direktör Fatih Terim’in ise TFF yönetiminin düşüncelerine sıcak baktığı belirlendi.

VOLKAN İLE TOPLANTI YAPACAK

Terim’in de edilen küfürlere rağmen oyuncusunun devam etmesi yönünde bir düşünceye sahip olduğu ancak milli kalecinin psikolojik durumunu gördükten sonra kadroda değişikliğe gitmek zorunda kaldığı kaydedildi. Terim’in Volkan ile de bir görüşme yapacağı ve alacağı kararı ileteceği belirtildi.

60 KEZ A MİLLİ OLDU

Kaleci Volkan Demirel, A Milli Takım formasını 2004’ten bu yana 60 kez giydi. EURO 2008’de de boy gösteren file bekçisi, Çek Cumhuriyeti maçında Koller’e yumruk attığı için kırmızı kart görmüştü.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde