Volkan Akı, Sosyal Medya'da

Volkan Akı, Sosyal Medya'da

Capital dergisinde ve Akşam gazetesinde müdürlük yapan Volkan Akı'nın yeni işi ..

Volkan Akı, Sosyal Medya'da
16px
24px
19.09.2011 11:08
ABONE OLgoogle

‘Sosyal Medya İletişimi’ konusunda faaliyet göstermek için kurulan Taaze Real Time Marketing, yeni oluşan bu sektöre “Taaze” kan getirmeyi ve bu alanda rehberlik yapmayı hedefliyor.

 TaazeRTM, dijital ajans, reklam, medya-iletişim ve pazarlama konularında deneyimleriyle bilinen Mehmet Subaşı, Volkan Akı, Yılmaz Altun ve Çağla Aral’ın öncülüğünde kuruldu...

Uzun yıllar Capital dergisi yayın yönetmenliği yapmış, medya ve iş dünyasının yakından tanıdığı Volkan Akı, aynı zamanda TaazeRTM’nin genel müdürlüğünü de üstleniyor. 

TaazeRTM Genel Müdürü Volkan Akı, bugün yaşadığımız hızlı gelişmeleri bir trend değil, iletişimin yeni biçimi olarak değerlendiriyor. Sosyal medyanın oluşturduğu dairenin hızla genişlediğine dikkat çeken Akı, sosyal medyanın ana iletişim stratejilerinin merkezine oturduğunu ve pazarlamadan reklama tüm alanları etkilediğini ifade ediyor.

Volkan Akı, TaazeRTM’nin sektöre farklı bakışını; “Sosyal medya tüm iş platformlarına entegre olarak aslında çalışma biçimlerimizi etkiliyor. Biz TaazeRTM’de iletişimi bir bütün olarak ele alıp, adından da anlaşılacağı gibi, gerçek zamanlı pazarlama iletişimine odaklanıyoruz. Bir şirketin, kurumun veya markanın stratejileri içinde sosyal medyayı en etkin şekilde konumlamayı hedefliyoruz. Ekip olarak oluşturduğumuz yelpaze de bu hedeflerimizi gerçekleştirebilme yeteneğini bize veriyor.” şeklinde özetliyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde