Vodafone Arena bombacısı maç bitene kadar restoranda beklemiş

Vodafone Arena bombacısı maç bitene kadar restoranda beklemiş

Saldırıyı gerçekleştiren 2 saldırgandan Maçka Parkı’ndaki canlı bombanın, maç saatinde Beşiktaş Meydanı’ndaki bir fast food restoranında oturduğu belirlendi.

Vodafone Arena bombacısı maç bitene kadar restoranda beklemiş
16px
24px
15.12.2016 05:35
ABONE OLgoogle

Beşiktaş’ta 44 kişininyaşamını yitirdiği saldırıyı gerçekleştiren 2 saldırgandan Maçka Parkı’ndaki canlı bombanın, maç saatinde Beşiktaş Meydanı’ndaki bir fast food restoranında oturduğu belirlendi.

Beşiktaş Vodafone Arena önünde geçtiğimiz cumartesi akşamı meydana gelen ve 36'sı polis 44 kişinin hayatını kaybettiği çifte patlamayla ilgili, polis yeni bilgilere ulaştı.

Daha önce, patlatılan aracın Aksaray Vatan Caddesi'ndeki görüntülerine ulaşan polis, bu kez de canlı bombanın izini buldu.

Patlamada yeni bir kimyasal madde kullanılmış

HaberTürk'ten Müslim Sarıyar'ın aktardığına göre, bombalı aracın infilak etmesinden hemen sonra Maçka Parkı'nda kendini patlatan canlı bombanın, saldırıdan önce Beşiktaş Meydanı'nda bulunan bir fast food restoranında maç bitimini beklediği öğrenildi.

Polis, bombacının yemek yediği McDonald's'tan güvenlik kamerası görüntülerini alarak detaylı inceleme başlattı.

İşte Vodafone Arena'da hain saldırıyı yapan teröristler

Polis şimdi, Beşiktaş Meydanı'nda olduğunu tespit ettiği canlı bombanın patlama yerine bombalı araçla mı yoksa yürüyerek mi gittiğini araştırıyor.

Bu amaçla Beşiktaş Meydanı'ndan Vodafone Arena'ya çıkan sahil yolu ile Akaretler Yokuşu güzergâhındaki MOBESE ve güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde