Vilların hepsi satışa çıkmadan satıldı

Vilların hepsi satışa çıkmadan satıldı

Başakşehir'de 32 dubleksten oluşan projede villalardan satışa çıkmadan hepsi satıldı

Vilların hepsi satışa çıkmadan satıldı
16px
24px
01.03.2012 07:49
ABONE OLgoogle

Türkiye'deki konut yatırımı için Catay ile ortaklık kuran Suudi Arabistanlı şirket Nema, Başakşehir'de 32 dubleksten oluşan proje için kesenin ağzını açtı.
 

20 milyon dolarlık proje kapsamında yapılacak Arterium Villas, ev sahibi olmak isteyenlere bahçe ve teras olmak üzere 2 farklı dubleks tipi sunacak. Konutların tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Nema Gayrimenkul Yatırım ortaklarından Dr. Abdulaziz Alomary ve Tareq Alkasabi, Türkiye gayrimenkul piyasasında güçlü ve istikrarlı bir pazar payına sahip olmak istediklerini belirterek, "Bu nedenle Cathay İnşaat'la birlikte 20 milyon dolarlık yatırımla Başakşehir'in en cazip villa projesini gerçekleştiriyoruz." dedi.

Cathay İnşaat kurucu ortaklarından Mahmut Alper Tuğsuz da "Özel projeler gerçekleştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda Arterium Villas'la hedeflerimize doğru bir adım daha atmanın gururunu yaşıyoruz." açıklamasında bulundu. Cathay İnşaat kurucu ortaklarından Mehmet Yılmaz, "Projemizin daha satışa sunulmadan, yurtdışından gelen talepler doğrultusunda tamamını satmış olmamız, yaptığımız işin ne kadar doğru ve global ölçekli bir iş olduğunu kanıtladı." diye konuştu.

Gölge analizleri yapılarak projeleri çizilen Arterium Villas, İtalyan-Türk mimari ekipten oluşan Studio Galata mimarları tarafından tasarlandı. Projenin mimarı Gürol Baroncelli Sağıroğlu, "Arsanın doğal topoğrafyasına uyum sağlayan Arterium Villas, maksimum yeşil alan kullanımı ve güneş ışığından azami fayda hedeflenerek projelendirildi. Villa sakinlerinin mahremiyetine gösterilen özenle tasarladığımız projede yalın plan çözümleri sunduk." dedi.

Arterium Villas'taki dubleksler, optimum mekân kullanımı ve maksimum gün ışığı sunarken, 335 ile 360 metrekare arasında değişiyor. Villaların fiyatları 575 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişiyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde