Victoria’s Secret hangi AVM'de mağaza açıyor?

Victoria’s Secret hangi AVM'de mağaza açıyor?

Defileleriyle tüm dünyada tanınan ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret, Türkiye’de uzun süredir beklenen ilk mağazasını geçtiğimiz yıl açmıştı. Şimdi yeni br mağaza daha açıyor

Victoria’s Secret hangi AVM'de mağaza açıyor?
16px
24px
14.08.2015 09:54
ABONE OLgoogle
Defileleriyle tüm dünyada tanınan ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret, Türkiye’de uzun süredir beklenen ilk mağazasını geçtiğimiz yıl Shaya ortaklığıyla İstanbul’da Akasya Acıbadem AVM’de açmıştı.

Ardından Mall of İstanbul ve Cevahir AVM mağazaları açıldı. Victoria’s Secret müşterileri dünyaca ünlü bu markanın Zorlu Center’e de girip girmeyeceğini merak ediyordu.

Arkadaşımız Ceyhan Konuk’un aldığı bilgiye göre, ünlü marka eylül sonunda Zorlu Center’de olacakmış. Mağaza için çalışmalar başlamış. Marka mağazalarıyla tüm dünya genelinde oldukça farklılaşıyor.

Bir perakende mağazası normal şartlarda birkaç hafta içinde açılabilecekken, firmada bu süreç daha uzun sürüyor.

Dolayısıyla bir süredir açılış çalışmaları devam eden mağazanın en erken sonbaharda açılması planlanıyor. 

Peki, Victoria’s Secret mağazalarının farkı ne? Pembe bir cepheden giriş yapılan mağaza, kullanılan özel üretim avizeler ve iç çamaşırından esinlenilen detaylarıyla dikkat çekiyor. Mağazada yer alan video ekranlarda Victoria’s Secret’ın defilelerinden görüntüler yayınlanıyor.

Öte yandan, her biri farklı tasarlanmış prova kabinlerinde yardım istemek için çağrı butonları yerleştiriliyor. Dolayısıyla bu konseptin tüm detaylarının tamamlanması aylar sürebiliyor.

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde