Vestel, Manisa'ya desteğe tamam mı, devam mı?

Vestel, Manisa'ya desteğe tamam mı, devam mı?

Ahmet nazif Zorlu'nun " Manisspor'da sponsorluğu çekebiliriz" açıklamasının ardından son durum...

Vestel, Manisa'ya desteğe tamam mı, devam mı?
16px
24px
20.03.2007 22:38
ABONE OLgoogle

Vestel Manisaporlu futbolcular, olaylı Sakaryaspor maçının ardından ilk antrenmanına yeni teknik direktör Giray Bulak'la birlikte çıktı.

Vestel Elektronik AŞ'nin İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül başta olmak üzere kulüp başkanı Haluk Çubukçu ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu Tarık Almış Spor Tesisleri'Ndeki Giray Bulak başkanlığındaki ilk antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

Antrenmandan önce gazetecilerin soruların cevaplandıran Giray Bulak, "Vestel Manisaspor'un bu sıkıntıları yaşamaması gerekirdi" dedi.

Yalnız teknik direktörü değişikliğinin bu pozisyonu kurmayacağını dile getiren Bulak, yönetici, futbolcu, taraftar ve basının mutlaka birlikte haraket etmesiyle olumsuz tablonun düzeleceğini kaydetti. Birlik ve beraberlik içiresinde iyi bir çalışma içerisinde olacaklarını ifade eden Burak, basın mensuplarından anlayış isterken yapıcı ve teknik anlamdaki eleştirilere saygıyla karşılayacaklarını aktardı.

Vestel Manisapor'a gelmesi kendisi açısından sürpriz olmadığını işaret eden Burak, "Takımın bu hale gelip değişiklik yaşaması sürpriz oldu." diye konuştu.

Futbolcuların üzerinde uzun süre kazanamamış olmanın stres ve baskısı olduğunu anlatan Burak, "Bu durum insanları oyunun dışına itmesine neden oluyor. Dolayısıyla istenilen seviyede mücadele yapılamıyor. Bu, oyuncunun mental çalışmasıyla beraber aşılabilecek bir durum." şeklinde konuştu.

Bulak, fizyolojik problemin aslı sebenin ise psikolojik olduğunun altını çizdi.

Vestel Manisapor Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu ise, Giray Bulak'ın Vestel Manisapor camiasına ve ülke sporuna hayırlı olmasını diledi. Yeni bir başlangıç ve sayfa açtıklarını belirten Çubukçu, "Eski Vestel Manisaspor'u spor kamuoyu önünde en iyi şekilde temsil etmek için bundan sonra daha fazla çalışacağız. Bunu sahada, sporda ispatlayacağız. Buna güveniyor ve inanıyoruz." dedi.

Ersun Yanal'ın takdir ettiği ve içinde bulundukları şartlarda iyi bir hocayla anlaştıkları için memnun olduklarını kaydeden Çubukçu, "Ligdeki durumumuz çok iyi biliyoruz. Başka şeylerle uğraşmıyoruz, lige bakıyoruz." dedi.

ÖMER YÜNGÜL: DESTEĞE DEVAM....

İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül ise, maddi ve manevi anlamda her zaman takımın arkasında olduklarını kaydetti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde