Vedat Şahin'in cenazesi 2 özel uçakla gidecek

Vedat Şahin'in cenazesi 2 özel uçakla gidecek

​ Vedat Şahin'in cenazesi Adli Tıp'tan alınıyor, iki özel uçakla Samsun'un Bafra İlçesi'ne götürülecek.

Vedat Şahin'in cenazesi 2 özel uçakla gidecek
16px
24px
25.12.2014 12:23
ABONE OLgoogle
Nişantaşı'nda Vali Konağı Caddesi'nde kaldırımda yürüyen suç örgütü lideri Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile yakın adamı Ferdi Topal, bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu öldü. Olayda Enver Aydın da ağır yaralandı.

Vedat Şahin'in cenazesi Adli Tıp'tan alınıyor, iki özel uçakla Samsun'un Bafra İlçesi'ne götürülecek.

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Vedat Şahin ile yakın adamı Ferdi Topal, Valikonağı Caddesi üzerindeki evden yaya olarak çıktıktan 20 metre sonra, yoldan geçen bir otomobilin içinden kalaşnikof marka otomotik silahlarla yaylım ateşi açıldı. Saldırıda yaralanan Şahin ile Topal yakındaki Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Olayda ağır yaralanan Enver Aydın adlı kişi de tedavi altına alındı. Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken Valikonağı Caddesi de trafiğe kapatıldı.  

'SALDIRGANLAR 3 KİŞİYDİ'

Görgü tanıklarının ifadesine göre, saldırıyı üç kişi gerçekleştirdi. Olayda saldırganlardan birinin uzun namlulu silah, diğerinin ise tabanca ile ateş açtığı, üçüncü kişinin ise aracı kullandığı belirtildi.



SARAL ÇETESİ’YLE YILLARCA ÇATIŞTILAR

Sedat Şahin ile aralarında husumet bulunan ‘Sarallar Çetesi’ olarak nitelendirilen suç örgütünün lideri Hüseyin Saral 2005’te İtalya’da öldürülmüştü. Sedat Şahin ve adamları aynı yıl cinayetle ilgili ‘Lale Operasyonu’nda yakalandı. 2006’da Şahin’in 5 adamının öldürülmesiyle ilgili Saral Çetesi’nin lideri Burhanettin Saral ve 37 adamı yakalandı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde