Ve Kurtlar Vadisi çeliğe suyu verdi...

Ve Kurtlar Vadisi çeliğe suyu verdi...

Fanatik bir izleyici kitlesi olan dizinin yapımcısı Tayyar Raci Şaşmaz, ekranlardaki başarısını iş dünyasına da taşıyor.

Ve Kurtlar Vadisi çeliğe suyu verdi...
16px
24px
17.06.2011 11:40
ABONE OLgoogle

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi, 2003 yılından bu yana reyting rekortmenliğini koruyor. Fanatik bir izleyici kitlesi olan dizinin yapımcısı Tayyar Raci Şaşmaz, ekranlardaki başarısını iş dünyasına da taşıyor.

2002 yılında Pana Film’i kuran Raci Şaşmaz, 2008 yılında kurduğu şirketleri Pana Holding çatısı altında toplamıştı. Şaşmaz ve ortakları halen enerji, orman ürünleri ve film yapımcılığı yapan 8 şirkete sahip. 2 bin kişinin çalıştığı Pana Holding’in toplam cirosu ise 100 milyon TL’yi aşmış durumda.

Geçen hafta Pana Holding ailesine yeni bir şirket daha katıldı. Kurtlar Vadisi dizi ve sinema filmlerinin yapımcısı Raci Şaşmaz, geçen hafta “Aysan Çelik Makine Sanayi Anonim Şirketi” unvanıyla yeni bir şirket kurdu. 1 milyon TL sermayeyle kurulan şirketin ortakları şu isimlerden oluşuyor: Tayyar Raci Şaşmaz, Mehmet Canpolat, Kürşat Coşkun Ufuk, Nurettin Arslan, Mehmet Emin Arslan.

Yeni şirketin tam olarak ne yapacağı konusunda bilgi almak için Raci Şaşmaz’ı aradık. Cevap Pana Holding CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk’tan geldi. Ufuk, “Şirketi yeni kurduk. Çelik ve diğer metallerle ilgili faaliyet göstermek istiyoruz. Henüz tam olarak ne yapacağımıza karar vermedik. Fizibilite çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Şirketin ana sözleşmesinde ise faaliyet amacı “Çelik, pik, sifero, kompozit, hassas döküm, alüminyum, plastik malzeme dökümü, bunların ithalatı ve ihracatını yapmak, seramik, plastik ve metalik malzeme üretimi için malzeme ithalatı ve ihracatı yapmak” şeklinde özetleniyor.

Para

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde