Ve Ali Koç Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Ve Ali Koç Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Koç Holding Başkanvekili Ali Koç, bir sonraki kongrede Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Koç'un bu kararı büyük alkışlarla karşılık gördü.

Ve Ali Koç Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı
16px
24px
24.10.2016 18:26
ABONE OLgoogle

Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı. Kurucusu olduğu 1907 Fenerbahçeliler Derneği’nde konuşan ünlü iş adamı Ali Koç, bir sonraki kongrede Fenerbahçe’ye başkan adayı olacağını açıkladı.

Dernekteki toplantıda Ali Koç, “Basından duymayın benden duyun, kongrede başkanlığa adayım” diye konuştu.

Fenerbahçe başkanlığı adaylığına adaylığını açıklayan Koç’un bu kararı büyük alkış topladı.

Ali Şen gönlündeki Fenerbahçe başkanını açıkladı

1907 İstanbul Fenerbahçeliler Derneği’nde Arsenal kulübü eski başkanı David Dein’in de konuşmacı olarak katıldığı konferansta söz alan Ali Koç, gelecek kongrede başkanlığa aday olduğunu belirtti. Adaylığını Fenerbahçeliler’in kendisinden duymasını arzuladığını kaydeden Koç’un sözleri, büyük ilgi topladı.

AZİZ YILDIRIM: KENDİNE GÜVENEN GELECEK

Geçtiğimiz günlerde yapılan yüksek divan kurulunda konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, görevi bırakmayacağını söyleyerek seçim yolunu gösterdi. Divanda söz alan Yıldırım, Seçimle geldik seçimle gideriz. Aday olmak için şart koşmayacaklar, kendine güvenen gelecek. Yargıtay kararı açıklanana ve lehine olana kadar buradayım. Yargıtay kararının olumlu çıkacağını bilsem şerefsizim bırakırım ama; bunlar böyle yaptıkça sizin huzurunuzda şerefimle gelir aday olurum” ifadelerini kullanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde