Vatu Vara'yı hangi Türk alacak?

Vatu Vara'yı hangi Türk alacak?

Dünyanın en pahalı adası Vatu Vara'ya 75 milton dolara bir Türk talip oldu.

Vatu Vara'yı hangi Türk alacak?
16px
24px
29.09.2006 07:32
ABONE OLgoogle

Pasifik Okyanusu'ndaki dünyanın en pahalı adası, Vatu Vara... Fiji Adaları'na bağlı... Bu cennet ada 75 milyon dolara satılık. 14 ultra zengin almak için yarışıyor. Onlardan biri de adı saklı bir Türk! Ne diyelim, Allah sahibine bağışlasın.

Pasifik Okyanusu'ndaki Vatu Vara Adası, 75 milyon dolarlık fiyatı ile dudak uçuklatıyor Ancak süper lüks adayı alabilmek için 1'i Türk, 14 ismi saklı zengin sırada bekliyor.

Komşu adada Bill Gates var!
Yat, kat, çiftlik artık zenginliği anlatmıyor. Şimdi kesesine güvenenler ya uzay yolculuğu yapıyor ya da kendisine bir ada alıyor. Pasifik Okyanusu'ndaki Fiji Adaları'na bağlı küçük adacıklar da zenginlerin iştahını kabartıyor. Mel Gibson, Marlon Brando, Johny Depp, Bill Gates gibi şöhretlerin ada sahibi olduğu bölgede, dünyanın en güzel ve en pahalı adası olarak Vatu Vara Adası gösteriliyor.

Bir turizm cenneti olabilir
Çünkü adaya tam 75 milyon dolar fiyat biçiliyor. Tropikal ağaçları, bereketli toprağı ve 2 adet doğal gölü ile Vatu Vara'nın turizm cenneti haline getirilebileceği belirtiliyor. Özellikleri saymakla bitmeyen adayı alabilmek için ise 14 kişi sırada bekliyor. Ve bu kişiler arasında ismi açıklanmayan bir Türk zengin de bulunuyor. Adayı kimin alacağı şimdiden merak konusu olmuşken, uzmanlar, bazı indirimler sonucu fiyatın 38 milyon dolara çekilebileceğine dikkat çekiyor.

Emre Şahin/Takvim

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde