Vatan satılırsa Zafer Mutlu ne yapacak?

Vatan satılırsa Zafer Mutlu ne yapacak?

Bir süredir “Milliyet ve Vatan satılırsa Zafer Mutlu bundan sonra ne yapacak” sorusu soruluyordu. Nihayet bu sorunun cevabı niteliğinde bir gelişme oldu.

Vatan satılırsa Zafer Mutlu ne yapacak?
16px
24px
10.03.2010 10:48
ABONE OLgoogle

Kulis: Para Dergisi

ZAFER Mutlu, Türk basınında sıfırdan zirveye yükselen isimlerden biri. Şu sıralar tepe yöneticiliği yaptığı Milliyet ve Vatan gazetelerinin satışı gündemde. Bir süredir “Milliyet ve Vatan satılırsa Zafer Mutlu bundan sonra ne yapacak” sorusu soruluyordu.

Nihayet bu sorunun cevabı niteliğinde bir gelişme oldu. Zafer Mutlu, “Nar Yayın Grubu” unvanıyla yeni bir şirket kurdu. İstanbul Maslak’taki Beybi Giz Plaza’yı şirket merkezi olarak gösteren Zafer Mutlu’nun ortakları ise eşi Nükhet Mutlu, Güneş Mutlu Mavituncalılar, İhsan Hilmi Alantar, Mustafa Seza Ayanoğlu...

50 bin TL sermayeyle kurulan Nar Yayın Grubu’nun amacı kuruluş sözleşmesinde “Her dilde gazete dergi kitap ve sair mevkutenin süreli ve süresiz yayın pazarlanması, dağıtılması, satılması işleri” şeklinde özetleniyor.

Ne dersiniz, yoksa Zafer Mutlu yeni bir gazete için hazırlık mı yapıyor?

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde