Vali Yardımcısı Tolga Polat miras için annesi ve kardeşini öldürdü

Vali Yardımcısı Tolga Polat miras için annesi ve kardeşini öldürdü

Adana'da, erkek kardeşi ve annesini tabancayla öldüren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat gözaltına alındı.

Vali Yardımcısı Tolga Polat miras için annesi ve kardeşini öldürdü
16px
24px
12.08.2020 07:54
ABONE OLgoogle

Cinayetin miras tartışması nedeniyle işlendiği öne sürüldü. Öldürülen Altuğ ve İkbal Polat'ın yakınları gözyaşı döktü. Baba Şeref Polat da görgü tanığı olarak emniyete götürüldü

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ailesinin merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan evinde, cinnet getirerek kardeşi Altuğ ve annesi İkbal Polat'ı tabancayla öldüren Tolga Polat'ı olay yerinde gözaltına aldı.

Şüpheli Tolga Polat, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olay sırasında evde olan şüphelinin babası Şeref Polat da görgü tanığı olarak emniyete götürüldü.

Ailenin yarın görülecek miraslık tarla davası öncesi konuşmak için bir araya geldiği, çıkan tartışmanın ardından cinayetin işlendiği iddia edildi.

Öte yandan, Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, olay yerinde incelemede bulundu. Cenazeler, incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Bu sırada ölenlerin yakınları gözyaşı döktü.

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat gözaltına alındı

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde