Vale Lamborghini'yi çarptı: 720 Bin TL'lik hurda

Vale Lamborghini'yi çarptı: 720 Bin TL'lik hurda

New Meridien otelinde bir vale, dünyanın en pahalı otomobillerinden Lamborghini Gallardo Spyder'ı beton duvara çarparak hurdaya çevirdi.

Vale Lamborghini'yi çarptı: 720 Bin TL'lik hurda
16px
24px
11.07.2014 09:00
ABONE OLgoogle
Hindistan'ın başkenti Delhi'deki beş yıldızlı New Meridien otelinde bir vale, dünyanın en pahalı otomobillerinden Lamborghini Gallardo Spyder'ı beton duvara çarparak hurdaya çevirdi. 

Kazadan hemen sonra otelin giriş kısmında çekilen bu fotoğraflar, Times of India gazetesinde yayınlandı.

Arabanın ön kısmını beton duvara çarpan ve büyük bir zarara yol açan Arun Kumar adlı vale de kazanın şiddetiyle hafif ölçekte yaralandı.



Times of India'ya 'Kaza nasıl oldu anlamadık, aynı vale bu arabayı daha önce buraya defalarca parketmişti' diye açıklama yapan şoför Nipun Miglani, arabayı bir arkadaşından ödünç almış ve otele gelmiş olduğunu açıkladı.

ZARARI KARŞILAMAYA KİMSE YANAŞMIYOR

Ne Le Meridien oteli ne de vale Arun Kumar, 335 bin dolar (yaklaşık 720 bin TL) tutan zararı karşılamayı reddettiği için, mesele mahkemeye taşındı.

Yaralanan vale Kumar aynı gün içinde hastaneye götürüldü ve tedavi gördü. Otel yetkilileri valeye 'zaman verdiklerini', çünkü Kumar'ın bu olaydan sonra gergin ve çalışamaz halde olduğunu ifade etti.


Inqurer sitesine açıklama yapan otel yetkilileri, valeyi yeniden aynı görevde çalıştırmayı düşünmediklerini ancak onu 'henüz' işten çıkarmadıklarını söyleyerek durumu muallakta bıraktı. Arabanın gerçek sahibi ise henüz ortalıkta yok.

HİNDİSTAN'DA İKİ KATINA ALICI BULUYOR

Lamborghini saatte 321 kilometre hıza çıkabilen 550 beygir gücünde dünyanın en pahalı ve prestijli spor otomobilleri arasında zirvede yer alıyor. Avrupa'da 250 bin dolardan (yaklaşık 520 bin TL) başlayan fiyatlarla satılan otomobil, vergiler yüzünden Hindistan'da iki katına alıcı buluyor.



Not: Türkiye'de lüks otomobillere uygulanan yüksek ÖTV+KDV nedeniyle aracın satış fiyatı 1 milyon TL'nin üzerinde.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde