VİP dayak iddialarına cevap: Yumruk doğru

VİP dayak iddialarına cevap: Yumruk doğru

Devlet eski Bakanı Kürşat Tüzmen ile CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın arasındaki kavga iddiaları..

VİP dayak iddialarına cevap: Yumruk doğru
16px
24px
12.05.2012 08:57
ABONE OLgoogle

Devlet eski Bakanı Kürşat Tüzmen ile CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın Ankara Esenboğa Havalimanı VIP Terminali'ndeki yumruklu kavgaları siyaset kulislerinin en çok konuşulan konusu oldu.

Ayaydın, kavga esnasında kendisinin kaşının yarılmadığını, olay yerine de ambulans gelmediğini bildirdi.

Ayaydın AKŞAM'a, 'Kavga doğru, gerisi yalan' diye konuştu. Kavganın temel nedeninin Tüzmen'in bakan olduğu dönemde kendisinin yazdığı ve Tüzmen'i koltuğundan ettiğini iddia ettiği 'El Tüzmen' kitabı olduğunu ifade eden Ayaydın, VIP Terminali'nin önünde bekleyen otübüste yaşanan hareketli anları şöyle anlattı:

 - OTOBÜSE GİRİNCE KARŞIMDA BU: Otobüs VIP terminalinin önünde bekliyordu. Adımımı attım. Baktım bu. 'Ulan siyasi hayatımı bitirdin' deyip üstüme saldırdı. Birbirimize girdik.

 - ERKEKSEN İN DEDİM, İNMEDİ: Yumruk, tokat attık. Etrafta görenler koşup ayırdılar. Ben aşağı indim. 'Erkeksen aşağı in' dedim. O inmedi ama. Otobüsün şoförü birden gaza basıp onu alıp uçağa götürdü.

 - UÇAĞI KAÇIRDIM: Uçağı da kaçırmış oldum. Yaralandığımız yalan. Ambulans çağırılması gibi bir şey de yok. Önemsemiyorum. Çünkü iç dünyam rahat. Yolsuzluklarını anlattım kitabımda. Siyasi hayatı bitti. Hazmedemiyor. İçim rahat. O nedenle Genel Başkanıma falan bir bilgi vermedim.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde