Uzan defterini çoktan kapatmış

Uzan defterini çoktan kapatmış

Cem Uzan ile St. Tropez'de karşılaşıp selam vermeyen Derin Hanım, tatilinde sık sık Sezai Taşkent'le görüldüğü için dedikodu kazanları kaynamıştı!

Uzan defterini çoktan kapatmış
16px
24px
03.08.2012 13:07
ABONE OLgoogle

16.5 ay flört ettiği ex aşkı Cem Uzan ile St. Tropez'de karşılaşıp selam vermeyen Derin Hanım, tatilinde sık sık Sezai Taşkent'le görüldüğü için dedikodu kazanları kaynamıştı!

Ben de köşemde, "Acaba yeni yeni filizlenen bir aşk mı; yoksa Derin Hanım, ex aşkı Uzan'ı kıskandırmaya mı çalışıyor?" diye yazmıştım; her ikisi de değilmiş. Bu yazım üzerine Derin Hanım'dan bir eposta aldım. Sezai Taşkent'in 16 yıldır tanıdığı bir dostu olduğunu belirtmiş ve Cem Uzan ile ilgili de şunları yazmış: "Başka bir şahsı kıskandırmak için, biriyle yakınlaşmam söz konusu bile olamaz. Benim için biten bitmiştir. O şahısta gönlüm olsaydı, zaten bu ilişkiyi bitirmezdim."

Bu arada Derin Hanım, yıllardır gittiği ve çok sağlam dostluklar edindiği St. Tropez'den bugün dönüp Çeşme'ye geçecek. (Bülent Cankurt/Sabah)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde