Uzan'dan Altaylı'ya: Aydın Doğan ne kadar rüşvet istedi?

Uzan'dan Altaylı'ya: Aydın Doğan ne kadar rüşvet istedi?

Cem Uzan'dan Fatih Altaylı'ya: Bana yönelik yayınlarını durdurmak için Aydın Doğan ne kadar rüşvet istedi?

Uzan'dan Altaylı'ya: Aydın Doğan ne kadar rüşvet istedi?
16px
24px
31.03.2013 21:49
ABONE OLgoogle

Paris'te bulunan Cem Uzan Facebook hesabından Fatih Altaylı'ya cevap verdi: "O günlerde yaptığın hakaret ve yalan dolu yayınları durdurmak için (o zamanki) patronun Aydın Doğan benden 40 milyon dolar rüşvet istedi mi? Bu bantın mevcudiyetini ve içeriğini biliyor musun? (O dönem Hürriyet’te çalışıyordun.)"

Cem Uzan'ın Fatih Altaylı'ya yazdığı açık mektup şöyle:
 
24 Mart 2013 tarihli Habertürk’teki yazını okudum.
 
Yaptığın; sadece Aydin Doğan ve senin gibi çalışanları tarafından sahsıma ve aileme karsı ürettiğiniz yalanları ve tekrar etmek. Bana ve aileme küfrederek gerçekleri sürekli gizleyebileceğinizi sanmanıza şaşırmamak elde değil. Ayrıca uzakta olan ve de silahları denk olmayan bir kavgayı çok sevdiğin belli.
 
Çaresizlik ve korku ortamı; seni eşime ve evliliğime laf edecek seviyesizliğe indirmiş olması ise hazin.
 
İmar Bankası ve TMSF ile ilgili bana ve aileme karşı kurduğunuz komplo ve söylediğiniz yalanların ortaya çıkması için ben Sn. Cumhurbaşkanına ve Sn Başbakana Devlet Denetleme Kurulunun ve Başbakanlık Teftiş Kurulunun görevlendirilmesi çağrısında bulundum.
 
O zaman bütün hakikatler ve yalanlar ayrışacak ve maddi gerçek ortaya çıkacaktır.
 
Dünkü yazında söylediğin yalanlar Aydin Doğan ve sen dahil çalışanlarının ürettikleri iftiralardır. Zaten 4 EYLUL 2011 tarihli yazında devlet ve hükûmet yetkililerini komplonuzun bir parçası olarak nasıl kandırdığını anlatıyorsun.
 
28 Şubat’a gelince ben 28 Şubat’ın içinde yokum, sizler ise her milimetrekaresinde varsınız.
 
Bay Altaylı,
 
Öncelikle aşağıdaki sorulara cevap vermelisin.
 
1-) MOTOROLA ve KROLL ile olan “özel” ilişkini nedir? Açıkla...
 
2-) O günlerde yaptığın hakaret ve yalan dolu yayınları durdurmak için (o zamanki) patronun Aydın Doğan benden 40 milyon dolar rüşvet istedi mi? Bu bantın mevcudiyetini ve içeriğini biliyor musun? (O dönem Hürriyet’te çalışıyordun.)
 
3-) Aydin Doğan bana ve aileme yaptıklarının ödülü olarak TMSF başkan yardımcısı NEBIL İLSEVEN’i Doğan grubuna CEO olarak transfer etti mi, etmedi mi?
 
4-) Doğan grubu eski CEO’su TUFAN DARBAZ’in kitabında bahsettiği “UZAN ailesini batırma” toplantılarına sen de katıldın mı? Neler konuştunuz?
 
Sana 4 EYLUL 2011 tarihli yazını bir daha okumanı tavsiye ederim. Aydın Doğan’ın bana ve aileme yönelik yönettiği komplonun uygulayıcısı olarak faaliyet gösterdiğini ikrar ettin.
 
Keser doner,sap doner
 
Gun gelir hesap doner
 
Ve hakikatler ortaya cikinca
 
Senide bi “ open” olur

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde