Uyum Gıda'nın satışında son karar

Uyum Gıda'nın satışında son karar

Makro Market AŞ tarafından Uyum Gıda İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yüzde 47,32 oranında hissesinin devralınması işlemine de izin verildi

Uyum Gıda'nın satışında son karar
16px
24px
17.12.2012 15:30
ABONE OLgoogle

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Makro Market AŞ tarafından Uyum Gıda İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yüzde 47,32 oranında hissesinin devralınması işlemine izin verildi.

      Kurul, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bakım, onarım ve işletimi yapılan otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi kapsamında, işletme haklarının 25 yıllık bir süre için devrine izin verilmesi talebi üzerine yapılan incelemeyi de tamamladı. Kurul, söz konusu devir işleminin, hakim durum yaratılmasının veya mevcut bir hakim durumun güçlendirilmesinin ve böylece ilgili pazarda rekabetin önemli ölçüde azaltılmasının söz konusu olmadığına, bu nedenle bildirim konusu işleme izin verilmesinde sakınca bulunmadığına karar verdi.
     

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde