Uyanık'lık yapmadı! Samsunspor için tarihi adım attı

Uyanık'lık yapmadı! Samsunspor için tarihi adım attı

Kulübün futbol şubesinin şirketleşmesi sonrasında başkan seçilen İsmail Uyanık "Samsunspor'un tarihine, Samsun şehrine ve en önemlisi Atatürk'ün olduğu armamıza sahip çıkmak İçin kulübü tüm borçlarıyla şirketleştirdik" dedi..

Uyanık'lık yapmadı! Samsunspor için tarihi adım attı
16px
24px
16.11.2018 14:26
ABONE OLgoogle

Samsunspor'da şirketleşme ile takımı toparlayan Başkan Uyanık, "5 senede kendine yeten bir kulüp haline gelmek istiyoruz" TFF 2. Lig'de yer alan Yılport Samsunspor, Süper Lig'de yeniden yerini almak için hummalı bir çalışma içerisinde...

Kendilerine büyük hedefler koyduklarını belirten Başkan İsmail Uyanık, kırmızı-beyazlı ekibi, 5 sene sonra kendi kendine yeten bir kulüp haline getirmeye çalıştıklarını söyledi.

İkinci Lig'e yakışmadıklarını ifade eden başkan İsmail Uyanık, "Samsun bir futbol kenti... Çeşitli sorunlar yaşadık ama artık yeniden yapılanma dönemi... Zaten kimse bizi buralara layık görmüyor. Biz de çok çalışıp layık olduğumuz yere çıkacağız" dedi.

Samsun'da taraftarıyla, yönetimiyle, belediyesiyle bir seferberlik ilan ettiklerini kaydeden İsmail Uyanık, kendilerine destek veren herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. 

Eski günlerine dönmeye çalışan Samsunspor'da Başkan İsmail Uyanık "Atatürk'ün olduğu armayı değiştirmemek için kulübü şirketleştirdik" dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve bu sezon zirve yarışında yer alan Yılport Samsunspor, eski başarılı günlerine geri dönmek için yeni bir yapılanmanın içerisinde.

Kulübün futbol şubesinin şirketleşmesi sonrasında başkan seçilen İsmail Uyanık "Samsunspor'un tarihine, Samsun şehrine ve en önemlisi Atatürk'ün olduğu armamıza sahip çıkmak İçin kulübü tüm borçlarıyla şirketleştirdik. Kolaya kaçarak mevcut kulübü batırıp Yeni Samsunspor, Öz Samsunspor gibi başka isimli, amblemli kulüp yaratmadık" dedi.

Samsunspor'un yerinin 2. Lig seviyesinde olmadığını da belirten Başkan Uyanık "Süper Lig'e çıkmak için planlı çalışmalarımızı sürdürerek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde