Uyanık emlakçı: 25 dolara aldı 200 euroya kiralıyor

Uyanık emlakçı: 25 dolara aldı 200 euroya kiralıyor

Astoria AVM, genişleyen İstanbul merkezinin gerisinde kaldığı için statüsünü değiştiriyor.

Uyanık emlakçı: 25 dolara aldı 200 euroya kiralıyor
16px
24px
16.11.2013 08:01
ABONE OLgoogle
Astoria AVM, genişleyen İstanbul merkezinin gerisinde kaldığı için statüsünü değiştiriyor. Yıllardır alışveriş merkezi olarak işleyen yapı, önümüzdeki yıl şubat ayından itibaren 'emlak fuar merkezi' olacak. Binanın birinci ve ikinci katını kiralayan Turyap, 100 inşaat şirketi için ofis hazırladı. 
 
HER GÜN 22.00'YE KA DAR AÇIK 
 
Turyap Başkanı Azmi Sarıbay, 70 şirketin de şimdiden yerini aldığını açıkladı. Astoria'dan yer alan inşaat şirketleri arasında Bak Yapı, Çalık Holding, Dumankaya, Ege Yapı, İş GYO, İnanlar, Kiptaş, Sinpaş, Sur Yapı, Tahincioğlu, Teknik Yapı, Yeşil GYO gibi markalar bulunuyor.
 
Ağaoğlu, TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da burada yer alacağını açıklayan Sarıbay, "Fuar gibi yılın her günü akşam 10'a kadar işleyecek merkezde 100 inşaat firması bulunacak" dedi. 
 
25 DOLARA KİRALADI 200 EURODAN SATACAK
 
AstorIa'nın R'state Center'a dönüşmesi için Turyap ve ortakları bir-ikinci kat için 125 bin dolar ödeyecek. Metrekaresini 25 dolardan kiraladıklarını açıklayan Sarıbay, kendilerinin ise şirketlere 200 eurodan sattıklarını ifade etti. Sarıbay, yatırım ve tanıtım için 6 milyon euro harcadıklarını söyledi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde