Usulsüz elektrik kullanmanın cezası 140 TL

Usulsüz elektrik kullanmanın cezası 140 TL

CK Boğaziçi Elektrik tarafından, cezai yaptırımı bulunan, aboneliği üzerine almadan elektrik kullanımının önüne geçilmesi amacıyla ‘Usulsüz elektrik kullanma, bir tıkla abone ol’ kampanyası başlatıldı.

Usulsüz elektrik kullanmanın cezası 140 TL
16px
24px
16.12.2017 13:41
ABONE OLgoogle

CK Boğaziçi Elektrik tarafından, cezai yaptırımı bulunan, aboneliği üzerine almadan elektrik kullanımının önüne geçilmesi amacıyla  ‘Usulsüz elektrik kullanma, bir tıkla abone ol’ kampanyası başlatıldı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, usulsüz elektrik kullanımının cezasının yaklaşık 140 lira olduğu, ayrıca elektriğin kesilmesinin de söz konusu olabileceği belirtildi.

Aboneliği kolaylaştırmak amacıyla başlatılan kampanyanın, ilgili tüketicilere önce SMS ve e-posta yoluyla uyarı, ardından da ihtarname ile duyurulacağı bildirildi.

Kampanya kapsamında, elektrik aboneliğini üzerine almak isteyen tüketicilerin işlemlerini hızlandırmak için web sitesine abonelik işlemlerinin yanı sıra mevcut bilgilerin kontrol edilebildiği ‘Tıkla Abone Ol’ başlıklı yeni  bir sayfanın eklendiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, aboneliği üzerine almadan elektrik kullanan tüketicilere yönelik olarak Elektrik Piyasası Tüketici Hizmetleri Yönetmeliği’nde yer alan  yaptırımlara dikkati çekti.

Bakal, “Yenilikçi çalışmalarla online hizmetlerimizi geliştirdik. Abonelerimizden bilgisi güncel olmayan yaklaşık yüzde 15’lik tüketicinin de aynı hizmetlerden faydalanarak işlemlerini tamamlamasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde