Usta geliyor!

Usta geliyor!

Amerikalı emlak kıralı 'Çırak' programını yapan Trump Türkiye'ye geliyor

Usta geliyor!
16px
24px
20.02.2012 15:20
ABONE OLgoogle

Mecidiyeköy’deki Trump Towers Mall 15 Mart’ta kapılarını ziyaretçilere açıyor. İçinde ünlü markaların yer aldığı Trump Towers Mall’ın resmi açılışı ise, 20 Nisan’da yapılacak.

Açılışa işadamı Donald Trump ile kızı İvanka Trump da katılacak. Açılışı yapılacak Trump Towers Mall’da Türkiye’nin ve dünyanın önemli markaları yer alacak.

Doğan Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Yalçındağ, "Amacımız sadece Mecidiyeköy, Şişli bölgesine hitap etmek değil. Burada bizim amacımız Kartal’dan da Bağdat caddesinden de, Ataköy"den de Yeşilköy’den de, Yeşilyurt’tan da insanları getirmek " dedi.

"DONALD TRUMP VE IVANKA TRUMP DA GELECEK"

Trump Towers Mall’da yer alacak markaların temsilcilerine hitap eden Mehmet Ali Yaçındağ, "Bu projeyi yürüten bu grubun bir ferdi olarak, sonuna kadar da ben size söz vereceğim. Onu da çok açık yüreklilikle burada sizinle paylaşmak istiyorum. Bu projeden de başarıyla ve alnımızın akıyla çıkacağımızdan hiçbir kuşkumuz yok " diye konuştu.

Yalçındağ, açılışa günler kala heyecanlı olduklarını belirterek, " Doğru heyecanlıyız. Çünkü ilk defa böyle bir projeyi tamamlıyoruz ve bu projeyi de bundan önce tamamladıklarımız gibi başarıyla tamamlamak istiyoruz. Yeni bir sektördeyiz. Bu sektördeki değerli arkadaşlarımızı yeni yeni tanıyoruz. Onlar bizim iş ortağımız oldu. Bizim iş ortaklarmıza bakış şeklimizi anlatmaya, paylaşmaya çalıştım biraz önce yaptığım konuşmada " diye konuştu.

Açılışa çok kısa bir zaman kaldığını ifade eden Yalçındağ şunları söyledi:

"İstanbul’da bulunan 110’a yakın alışveriş merkezine bir tanesi daha ekleniyor. Bizim tabii farklılıklarımız da var. Dünyanın en önemli markalarından biriyle işbirliği yaptık, Trump Tower ve Trump ailesiyle. Dolayısıyla bunun büyük avantajları var. Bu projeyi geliştirirken gerçekten çok büyük katkılar sağladılar. Hem rezidans kısmına hem de ABD’de yaptıkları çalışmalarla, araştırma geliştirme departmanlarıyla, insanlar nasıl yaşıyorlar, nasıl hareket ediyorlar, hangi renkleri seviyorlar, nasıl yerlerde oturmak istiyorlar veya görmek istedikleri ekstra servislere kadar her türlü konuyu inceliyor ve araştırıyorlar. Onlardan çok büyük destek aldık. Onun için Trump Grubuna hakikaten teşekkür etmek istiyorum. Onlar da 20 Nisan’da resmi açılış törenine katılacaklar hem Donald Trump hem de kızı İvanka gelecek."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde