Ünlülere uyuşturucu baskını, 20 gözaltı

Ünlülere uyuşturucu baskını, 20 gözaltı

İstanbul'da sokakta uyuşturucu satttığı iddia edilen kişilere polis operasyon yaptı.

Ünlülere uyuşturucu baskını, 20 gözaltı
16px
24px
06.01.2012 12:11
ABONE OLgoogle

İstanbul'da sokakta uyuşturucu satttığı iddia edilen kişilere polis operasyon yaptı. Bu kişilerin verdiği bilgiler sonucunda polis ünlü isimlerin evlerine baskın düzenledi. Soruşturmada manken A.H.Ö, Y.K. gibi oyuncu ve mankenlerin de ismi geçiyor.

İSTANBUL’da uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonda aralarında manken Y.K. ve dizi oyuncularının da bulunduğu 20’ye yakın kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik başlattığı uzun süreli çalışmayı bugün bitirdi. Teknik ve fiziki takibin ardından tespit edilen adreslere bugün saat 05.00 sıralarında operasyon düzenlendi. Baskında aralarında manken Y.K. ve dizi oyuncularının da bulunduğu 20’ye yakın kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyete götürülmeden önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Manken Y.K., Haseki Eğitim Hastanesi’ne gelirken yüzünü kapattı. Y.K’nın sağlık kontrolü sırasında gözyaşlarını tutamadığı sürekli ağladığı öğrenildi.

Şüpheliler sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Konuyla ilgili soruşturma ve operasyonun devam ettiği belirtildi. Gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde