Ünlü turizmci: Bizi bankalar iflas ettirdi

Ünlü turizmci: Bizi bankalar iflas ettirdi

Adam&Eve'in de sahibi olan Kayı Group iflas etti. Gerekçe olarak bankaların tutumunu gösterdi

Ünlü turizmci: Bizi bankalar iflas ettirdi
16px
24px
09.06.2013 09:07
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz hafta faaliyetlerini durduran Sky Airlines ve GTI Travelı bünyesinde bulunduran Antalya merkezli Kayı Group iflas etti. Dünyanın en seksi oteli olarak anılan Adam & Eve'in de sahibi olan Kayı Group, iflas gerekçesi olarak bankaların tutumunu gösterdi.

 26 YILLIK TURİZM DEVİ

Şirketten yapılan yazıyı açıklamada şöyle denildi: "1987'den bu yana faaliyetteyiz. Maalesef yatırım planlarımızda öngörülemeyen aksaklıklar oldu. Tüm zorluklara rağmen ayakta kalma arzumuz vardı. Ancak bazı bankaların katı ve finansal gerçeklerle uyuşmayan tutumları nedeniyle mağdur olmuş bulunuyoruz. Bankaların sözlerinde durmamaları ve anlaşmalarına uymamalarından dolayı operasyonlarımızı durdurmak zorunda kaldık."

MÜŞTERİLERİN HEPSİ SİGORTA KAPSAMINDA

GTI markasından hizmet ve ürün satın alanların sigorta kapsamında olduğu belirtilen açıklamada, "Sıkıntı yaşayanlar Hansa Mercur ve Tourvers ile irtibata geçebilir. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin mağdur olmaması için elimizden geleni yapacağız" denildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde