Ünlü sunucuya ahlaksız teklife Murat Hazinedar'ın da adı karıştı

Ünlü sunucuya ahlaksız teklife Murat Hazinedar'ın da adı karıştı

Ünlü sunucu Neşe Sapmaz ve işadamı Ümit Arıkan arasındaki şantaj davasına CHP’li eski Belediye Başkanı Hazinedar’ın aracılık ettiği iddia edildi.

Ünlü sunucuya ahlaksız teklife Murat Hazinedar'ın da adı karıştı
16px
24px
28.05.2018 10:34
ABONE OLgoogle

Ünlü sunucu Neşe Sapmaz ve işadamı Ümit Arıkan arasındaki şantaj davasına CHP’li eski Belediye Başkanı Hazinedar’ın aracılık ettiği iddia edildi.

Ünlü sunucu Neşe Sapmaz, iş teklifi bahanesiyle telefon numarasını aldıktan sonra kendisine taciz mesajları attığını iddia ettiği işadamı Ümit Arıkan hakkında şikâyeti üzerine açılan davadan vazgeçince Arıkan beraat etti. Ünlü sunucu taciz eden iş adamını şikayet etti

Akşam’dan Hilal Yıldırım’ın haberine göre; Ümit Arıkan, Sapmaz’ın kendisine Murat Hazinedar aracılığıyla şantaj yaparak 1 milyon lira istediği iddiasıyla savcılığa başvurdu. Arıkan’ın şikayetini işleme alan savcılık Sapmaz hakkında soruşturma başlattı. Şantaj olayına CHP’li eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın aracılık ettiği iddia edildi. İddiaya göre, savcılık önümüzdeki günlerde Murat Hazinedar’ı da ifadeye çağırabilir.

HAZİNEDAR BENİ GERİ ÇEVİRMEZ

Ümit Arıkan’ın dilekçesindeki ifadeler şöyle: “Neşe Sapmaz, yeni programı için sponsor aradığını söyledi. Bana, ‘Beşiktaş Belediye’sinde bitirmek istediğiniz bir iş olursa Murat Hazinedar çok iyi dostumdur beni geri çevirmez’ dedi. İlerleyen zamanda beni Murat Hazinedar arayarak görüşmek istediğini söyledi. Bana ‘Neşe Sapmaz’a mesaj atmışsın. O seni şikayet etmiş vazgeçmek için konunun duyulmaması için para istiyor. Bu konu özürle kapanacak bir konu değil. Senden bunun karşılığında bir daire istiyor, dua et de Etiler’de değil Gayrettepe’de bir daire istesin’ dedi. Ardından Hazinedar ile maçta karşılaştık. Bu defa da Sapmaz’ın şikayetinden vazgeçmek için 1 milyon TL istediğini söyledi. Çok değer verdiğim MEF okullarının isminin yıpratılacağını düşünerek bunun her ne kadar şantaj olsa da soğukkanlı olmaya karar verdim.

HOLDİNG PATRONUNA BU PARA SIKINTI OLMAZ

Arıkan ifadesine şöyle devam etti: “Çıkan haberler nedeniyle büyük tepkiler aldım. Arkadaşım Yaşar İrvul’dan Neşe Sapmaz’ın kredi kartı borcu için 20 bin TL para istediğini, benim için ise ‘100 bin dolar versin konu kapansın. Holding patronu bu kadar para ona sıkıntı olmaz bu işin basın yönü var düşerse bu lekeyi temizleyemez’ dediğini arkadaşımın benim zor durumda kalmamam için istediği parayı verdiğini öğrendim. Arkadaşımdan menfaat temin etmesi nedeniyle şikayetçi olmaya karar verdim.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde