Ünlü sunucu 'Yanlış yerdesiniz' dedi, bikinili paylaşım yaptı!

Ünlü sunucu 'Yanlış yerdesiniz' dedi, bikinili paylaşım yaptı!

Ünlü sunucu Ece Erken, sansürleyerek paylaştığı bikinili fotoğraf ile tepkilere neden oldu. Takipçilerinin ısrarı üzerine yeni bir poz paylaşan Erken, fit vücudunu sergilemekten çekinmedi.

Ünlü sunucu 'Yanlış yerdesiniz' dedi, bikinili paylaşım yaptı!
16px
24px
16.07.2018 11:27
ABONE OLgoogle

Oğlu Eymen'le tatil yapan güzel sunucu Ece Erken'in bikinili fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Salıncakta çekilmiş fotoğrafını vücudunu buzlayarak paylaşan Erken'in bu hareketi tepkilere neden oldu.

Hayranlarının mesajlarına dayanamayan Erken, "Hadi sizi kırmayayım" diyerek bikinili fotoğrafını paylaştı.

HAYRANLARININ BİKİNİLİ FOTOĞRAF İSTEĞİNİ KIRMADI

İlk attığı fotoğrafı tepkilere neden olan Ece Erken, boydan çekilmiş bikinili fotoğrafını "İstediğim fotoğrafı sansürler istediğimi koyarım, düşünce özgürlüğü diye zırvalayanların buna saygı duymayıp, yorum yazmaları. Hadi sizi kırmayayım ben denize bikiniyle giriyorum" yorumuyla paylaştı

"BİKİNİLİ FOTOĞRAF İÇİN YANLIŞ YERDENİZ"

Erken, geçtiğimiz gün "Yalnız, mutlu, huzurlu. Filtrelemeye takan değerli arkadaşlar, manzara ve denize odaklanma amaçlı. Ama illa bikinili görmek istiyorsanız nadir paylaşım yaparım. Yanlış yerdesiniz" diyerek bikinili fotoğrafını da vücudunu buzlayarak atmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde