Ünlü sanatçı, Demokrasi Nöbeti konseri için 37 Bin Lira istedi iddiası

Ünlü sanatçı, Demokrasi Nöbeti konseri için 37 Bin Lira istedi iddiası

Uğur Işılak, Demokrasi Nöbetleri'nde sahneye çıkmak için 37 bin lira istemiş iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü sanatçı, Demokrasi Nöbeti konseri için 37 Bin Lira istedi iddiası
16px
24px
23.07.2016 14:30
ABONE OLgoogle
Geride bıraktığımız 15 Temmuz’u 16’sına bağlayan gece yaşanan darbe girişimi başarısız olduktan sonra, Türkiye’nin dört bir yanında başlayan ‘Demokrasi Nöbetleri’ hız kesmeden devam ediyor.

Bu nöbetlerde, sadece bayrağını kapıp sokağa çıkan vatanseverler değil aynı zamanda pek çok ünlü isim de boy gösteriyor ve gerek verdikleri mesajlarla ve gerekse söyledikleri şarkılarla katılımcılara moral aşılıyorlar. Ancak ortaya atılan bir iddia kafaları karıştırdı.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen sosyal medya danışmanı İbrahim Yörük’ün ortaya attığı “Ünlü bir sanatçı bir belediyenin programına davet edilmiş kent meydanına ve 37 Bin TL para istemiş!” mesajı bir anda gündeme bomba gibi düştü. Yörük, sonrasında bu ismin, Tayyip Erdoğan için Dombra şarkısını okuyan Uğur Işılak olduğunu söyledi. 

UĞUR IŞILAK’TAN İDDİALARLA İLGİLİ SERT YANIT GELDİ

Kısa sürede yayılarak büyük merak uyandıran bu iddiayla ilgili olarak sessizliğini bozan Uğur Işılak, twitter hesabından şu yanıtı verdi:

“Bu süreçte “demokrasi nöbeti” programlarında sahne için para alan sanatçı şerefsizdir. Almayana aldı diyerek iftira atan da namussuzdur.” Işılak’ın, Meclis Genel Kurulu’nda uyuması ve koalisyon ile ilgili yazdığı şiirler sosyal medyada çok konuşulmuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde