Ünlü popçu Rihanna Türkiye'ye geliyor

Ünlü popçu Rihanna Türkiye'ye geliyor

Ünlü şarkıcı Rihanna, Turkcell Kuruç eşme Arena'da 3 Haziranda konser verecek.

Ünlü popçu Rihanna Türkiye'ye geliyor
16px
24px
04.05.2010 15:34
ABONE OLgoogle

Alınan bilgiye göre, "Last Girl on Earth" turnesi kapsamında toplam 16 ülke ve şehirde konser verecek olan sanatçı, Almanya ve İngiltere'den sonra Türkiye'ye gelecek.

Turne, İspanya konseriyle sona erecek.
Bonus Card'ın 10. yılı kutlamaları kapsamında Türkiye'de ilk kez hayranlarıyla buluşacak olan pop müziğin dünyaca ünlü ismi Rihanna'yı dinlemek isteyenler, konser biletlerini "Biletix"ten alabilecek. Biletler, Bonus Card ve Garanti Bankası kart sahiplerine yüzde 20 indirimli satılacak.

Müzik kariyerine "Music Of The Sun", "A Girl Like Me", "Good Girl Gone Bad" ve "Rated R" adlarında 4 albüm sığdırarak dünya çapında 12 milyon albüm satışıyla rekor kıran sanatçı, "Billboard Top 100" listesinde 6 şarkısıyla 1 numara oldu.

Amerikan Müzik Ödülleri, Grammy, MTV Müzik Ödülleri ve daha bir çok uluslararası müzik ödülü sahibi Rihanna, en son şarkısı "Rude Boy" ile listelerde halen bir numarada bulunuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde