Ünlü patronun gözü bu binalarda!

Ünlü patronun gözü bu binalarda!

Levent’te Kanyon Alışveriş Merkezi’nin karşısındaki, İş Kuleleri’nin yanındaki Emlak Kredi Blokları patronların gözdesi oldu

Ünlü patronun gözü bu binalarda!
16px
24px
24.01.2014 14:47
ABONE OLgoogle

İstanbul’un taşı toprağı altın… Özellikle İstanbul’un plazalar bölgesi olan Büyükdere Caddesi üzerinde bir gayrimenkulünüz varsa başınıza talih kuşu konmuş demektir. Levent’te Kanyon Alışveriş Merkezi’nin karşısındaki, İş Kuleleri’nin yanındaki Emlak Kredi Blokları’ndaki hak sahipleri de bu talihli isimlerden.

Yaklaşık 40 yıl önce yapılan Emlak Kredi Blokları dokuzar katlı altı blok’tan oluşuyor. Bu binalarla yıllar önce Boyner Ailesi’nin ilgilendiği biliniyor. Ardından hak sahiplerinin kapısını MNG Holding’in sahibi Mehmet Nazif Günal çalmış. Ancak her ikisiyle de anlaşma sağlanamamış.

Aldığımız son duyumlara göre Turgay Ciner’in sahibi olduğu Ciner Holding bloklara talip olmuş. Ancak henüz anlaşma sağlanmış değil. Blokların girişindeki daireler 80’er metrekare iken üst katlarda daireler 100 ve 120’şer metrekare büyüklüğünde. Ciner Ailesi’nin büyük dairelere birer milyon dolar teklif ettiği söyleniyor.

Aslında son zamanlarda Turgay Ciner’den çok oğlu Atilla Ciner’in gayrimenkul sektörüne yoğunlaştığı biliniyor.

Ciner Yapı Teknik adıyla kendi şirketini kuran Atilla Ciner, halen Esentepe İş Merkezi ve Şişhane Sarkuysan Han Binası projelerini gerçekleştiriyor.

Şirket son olarak da Fenerbahçe Cemil Topuzlu Deniz Apartmanı Projesi’ne başlamıştı. Baba oğul Cinerlerin Emlak Kredi Konutları’nın yerinde de büyük bir karma projeyi hayata geçirmek istediği söyleniyor. Bakalım bu hedeflerine ulaşabilecekler mi?

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde