Ünlü patron doğduğu köye okul yaptırıyor

Ünlü patron doğduğu köye okul yaptırıyor

Sancak, doğduğu yer olan Siirt’in Aydınlar ilçesinin Çatılı köyünde yaptıracağı okul için il Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Ünlü patron doğduğu köye okul yaptırıyor
16px
24px
02.05.2011 08:15
ABONE OLgoogle

HEDEF Aliance Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, doğduğu yer olan Siirt’in Aydınlar ilçesinin Çatılı köyünde yaptıracağı okul için il Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

4 derslikli okul ve bir lojman binası inşaatının yapılmasına ilişkin protokol, Siirt Valisi Musa Çolak’ın makamında düzenlenen törenle imzalandı.

Vali Musa Çolak “Eğitime gösterdikleri duyarlılıklarından ve desteklerinden  dolayı hayırsever işadamı Sayın Ethem Sancak’a teşekkür ederim” dedi

 İşadamı Ethem Sancak’ın daha önce de kente 24 derslikli modern bir ilköğretim okulu kazandırdığını ifade eden Siirt Valisi Musa Çolak, ikinci okul için protokolün imzalandığını, hayırsever iş adamının bu duyarlılığının örnek alınması gerektiğini belirtti.

Hedef Aliance Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak ise yaptığı konuşmada, doğup büyüdüğü köyüne okul yaptırmaktan gurur duyduğunu belirtti. Köye gidip mevcut okulu gördüğünü ve orada görev yapan iki idealist öğretmenin çalışmalarının kendisini duygulandırdığını ifade eden Sancak “Öğretmenler bana ‘bu okul sizin köyünüze yakışmaz, güzel bir okul istiyoruz’ dedi.

Ben de haklı bularak doğup büyüdüğüm köye okul sözü verdim. Yaklaşık 400 bin TL civarında bir masrafı olacak” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde