Ünlü oyuncunun imam nikahlı eşine yakalama kararı

Ünlü oyuncunun imam nikahlı eşine yakalama kararı

Oyuncu Wilma Elles’in imam nikahıyla birlikte yaşadığı Kerem Göğüş hakkında hayali proje üzerinden doktor Mehmet Nuri Noyan’a 770 bin TL karşılığında iki daire satarak “dolandırıcılık” yaptığı iddiasıyla ...

Ünlü oyuncunun imam nikahlı eşine yakalama kararı
16px
24px
30.11.2017 08:23
ABONE OLgoogle

Oyuncu Wilma Elles’in imam nikahıyla birlikte yaşadığı Kerem Göğüş hakkında hayali proje üzerinden doktor Mehmet Nuri Noyan’a 770 bin TL karşılığında iki daire satarak “dolandırıcılık” yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada ifadesinin alınmasına yönelik yakalama kararı çıkartıldı. Göğüş ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılacak.

İstanbul 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya 2,5 yıldan 8 yıl 9 aya kadar hapis istemi ile tutuksuz yargılanan Kerem Göğüş ile annesi Nurcan İllieez katılmadı. Duruşmada şikayetçi Mehmet Nuri Noyan hazır bulundu.

Kerem Göğüş’ün avukatı müvekkilinin işleri nedeniyle yurt dışına gittiğini belirterek mazeretli kabul edilmesini talep etti.

Noyan’ın avukatı ise “Özellikle sanıklardan Kerem Göğüş 3 celsedir duruşmalara katılmamaktadır. Yakalama kararı çıkartılmasının talep ediyoruz. Her iki sanık hakkında da tutuklama kararı verilmesini talebimizin kabul edilmemesi halinde adli kontrol verilmesini talep ediyoruz” dedi.

YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

Kerem Göğüş’ün 2’inci celseden itibaren mazeret bildirerek duruşmalara katılmadığına dikkat çeken mahkeme heyeti, bu celse sunulan mazeretin yasal dayanağı bulunmadığı gerekçesiyle savunmasının alınmasına yönelik olarak hakkında yakalama kararı çıkartılmasına, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde