Ünlü oyuncu, babasını neden öldürdüğünü açıkladı

Ünlü oyuncu, babasını neden öldürdüğünü açıkladı

Babasını boğazını keserek öldürdüğü belirtilen dizi oyuncusu Orhan Şimşek, cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Ünlü oyuncu, babasını neden öldürdüğünü açıkladı
16px
24px
06.04.2015 07:41
ABONE OLgoogle
Babasını boğazını keserek öldürdüğü belirtilen dizi oyuncusu Orhan Şimşek, cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Yol kenarında durduklarını belirten Orhan Şimşek, “O sırada içimden bir ses bana ‘babanı öldür yanımıza öyle gel’ diye seslendi. Ben de bagajdaki bıçağı alıp, babamı öldürdüm” dediği öğrenildi.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, babasını defalarca bıçaklayıp, boğazını keserek öldürdüğünü öne sürülen dizi oyuncusu 30 yaşındaki Orhan Şimşek, cinayeti nasıl işlediğini jandarmaya anlattı. İhtiyaç gidermek için yol kenarında durduklarını belirten Orhan Şimşek, “O sırada içimden bir ses bana ‘babanı öldür yanımıza öyle gel’ diye seslendi. Ben de bagajdaki bıçağı alıp, babamı öldürdüm” dediği öğrenildi.

Çeşitli televizyon kanallarında yayınlanan dizilerde rol alan ve son olarak geçen ocak ayında ortadan kaybolması ile gündeme gelen ve ardından psikolojik tedavi görmeye başlayan oyuncu Orhan Şimşek, geçen perşembe günü babası Ali Şimşek ile iddiaya göre Menzil olarak bilinen Durak Köyü’ndeki Nakşibendi tarikatının şeyhini ziyaret etmek üzere özel otomobille yola çıktı.

TUTUKLANDI

Perşembe gecesi Kahta’ya gelen Orhan Şimşek ve babası, Durak Köyü’ne ilerlerken Salkımbağı Köyü yakınlarında tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için durdu. Yol kenarındaki tarlaya giden Orhan Şimşek burada babasını bıçaklayıp, boğazını kestikten sonra jandarmaya teslim oldu. Şimşek’in cinayeti itiraf etmesinin ardından güvenlik güçleri ve köy korucuları saatler sonra baba Ali Şimşek’in cesedini tarlada buldu.

Şimşek, cinayetin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ali Şimşek’in cenazesi ise yakınları tarafından otopsisinin ardından teslim alınarak İstanbul’a götürüldü.

HASTANEDE TEDAVİ GÖRMÜŞ

Orhan Şimşek, jandarmadaki sorgusunda cinayeti nasıl işlediğini soğukkanlı şekilde anlattı. Psikolojik sorunları nedeniyle bir süre önce ailesinin isteği üzerine hastanede tedavi gördüğünü anlatan Şimşek, tavsiye üzerine Menzil’e gitmeyi kararlaştırdıklarını ve babası ile birlikte yola çıktıklarını belirttiği ifadesinde şunları söyledi:

“Menzil olarak bilinen Durak Köyü’ne giderken ihtiyaç için arabayı yol kenarında durduk. İhtiyaç için tarlaya ilerlerken içimden bir ses bana ‘babanı öldür yanımıza öyle gel’ dedi. Ben de bu sesi dinleyerek geri döndüm ve otomobilin bagajında bulunan poşetteki bıçağı çıkardım. Bıçağı yanıma alarak yeniden tarlada ilerlemeye başladım. Babamın olduğu yere gelince; ‘üşüyorum baba bana battaniye getir’ dedim Babam istediğim battaniyeyi getirdi. Bu sırada babam arkasını dönünce saldırmaya başladım. Sırtına bıçakla vurduğum sırada babam benden özür diledi. Bir anda şaşırdım ve vazgeçmeyi düşündüm. Ama o bu durumu fırsat bilerek bıçak tuttuğum elimi ısırmaya kalktı. Sinirlendim, bu sırada bana küfretmeye başladı. Küfür ettiğini duyunca kendimi kaybettim”

ABDEST ALIP TESLİM OLDUM

Cinayeti soğukkanlılıkla anlatan oyuncu Şimşek, babasının öldüğünü anladıktan sonra önce toprakla teyemmüm abdesti aldığını ardından Göçeri Jandarma Karakolu’na giderek teslim olduğunu söyledi.

Sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Orhan Şimşek, Adıyaman E Tipi Kapalı Cezaevi’ne götürüldü. Cinayet şüphelisi Orhan Şimşek, cezaevindeki ilk gününü tek kişilik koğuşta geçirdi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde