Ünlü müteahhit ikinci hayat için paraya kıydı, nikahı Venedik'te yapacak

Ünlü müteahhit ikinci hayat için paraya kıydı, nikahı Venedik'te yapacak

Ünlü çift, 6 Mayıs'ta Venedik'teki Türk adasının üzerindeki San Clemente Palace Kempinski'de vuslata erecek.

Ünlü müteahhit ikinci hayat için paraya kıydı, nikahı Venedik'te yapacak
16px
24px
20.02.2017 17:24
ABONE OLgoogle

 2003 Türkiye Güzeli Gamze Karaman ile işadamı Nedim Keçeli'nin dört yıllık ilişkilerini resmiyete dökmeye karar verdiklerini okumuştunuz.

Mayıs ayında vuslata ermek isteyen, yer konusunda Bodrum ile Venedik arasında gelip giden aşıklar, sonunda izdivaçlarının kesin tarihini de, yerini de belirledi.

Türkiye güzeli ile ünlü iş adamı evleniyor....

5 MAYIS'TA BAŞLAYIP 7 MAYIS'TA BİTECEK

Mutlulukları dillerden düşmeyen çift, 6 Mayıs'ta Venedik'teki Türk adasının üzerindeki San Clemente Palace Kempinski'de vuslata erecek.

Gamze Karaman ile Nedim Keçeli, mutluluklarına şahitlik etmeleri için İstanbul'dan yaklaşık 250 kişiyi davet etmiş. Konukları için 5 Mayıs'ta özel uçak kaldıracak olan çift, akşamında da otelde bir parti verecekmiş.

Cumartesi günü dillere destan bir düğün töreni ile vuslata ermek için şimdiden hazırlıkları başlatan çift, düğünün ertesinde de misafirlerine bir brunch daveti verip öğlenden sonra da İstanbul'a uğurlayacakmış.

İLK EVLİLİĞİNİ ALİ ŞEN'İN KIZIYLA YAPMITI

İlk evliliğini eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen'in kızı Suzan Şen ile yapan ve bu evliliğinden Melisa adında boyunca bir kızı olan Nedim Keçeli ile Gamze Karaman umarım bir ömür mutlu olur.  (Bülent Cankurt/Sabah)

NEDİM KEÇELİ KİMDİR?

Nedim Keçeli Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı. Fenerbahçeli iş adamı Orhan Keçeli'nin oğlu olan Nedim Keçeli, bir çocuk babası, Keçeli, Sarıyer Spor Kulübü’nde başkan vekilliği yapmıştır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde