Ünlü modacı Arzu Kaprol, Sarar'a ne kadar borç takmış?

Ünlü modacı Arzu Kaprol, Sarar'a ne kadar borç takmış?

Ülkemizin adını dünyaya duyurmayı başaran modacılardan Arzu Kaprol için işler, son zamanlarda iyi gitmiyor!

Ünlü modacı Arzu Kaprol, Sarar'a ne kadar borç takmış?
16px
24px
09.02.2017 09:45
ABONE OLgoogle

Moda dünyasında marka olan Arzu Kaprol ve eski eşi Cem Kaprol'ün şirketi Kaprol Group, Sarar'a diktirdiği giysilerin bedeli olan 640 bin TL'yi ödemedi.

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt konuyu köşesine taşıdı. İşte o yazı:

Ülkemizin adını dünyaya duyurmayı başaran modacılardan Arzu Kaprol için işler, son zamanlarda iyi gitmiyor! Önceki yıl 17 yıllık eşi Cem Kaprol'den boşanan Arzu Hanım, boşansa da ex eşiyle Kaprol Group'taki iş ortaklığına devam etmişti.

Ancak ex çiftin, özel hayatlarından sonra iş hayatlarının da iyi gitmediğini duydum! Arzu Kaprol markasıyla kısa sürede büyüyen, 2013'te Paris'te ofis açan ex çiftin piyasaya ciddi anlamda borçlandığını öğrendim.

En büyük alacaklılarından biri de ünlü giyim markası Sarar'mış...

KAPROL'DEN ŞAŞIRTAN CEVAP

Kendi koleksiyonlarının haricinde pek çok markaya da üretim yapan Sarar, Arzu Kaprol'un geçen yılki kış koleksiyonunun üretimini yapmış.

Ancak iş parayı tahsil etmeye gelince Cem Kaprol'e ulaşmak imkansız hale gelmiş!

Önceki gün karşılaştığım Sarar Kadın Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Sarar Can'dan öğrendim ki; Sarar'ın, Kaprol Group'tan 640 bin 787 liralık alacağı varmış.

Ancak ellerindeki senetlere rağmen tahsil edemiyorlarmış.

Gözde Hanım, daha da ilginç bir şey anlattı! Sarar'ın CEO'su olan kardeşi Emre Sarar, Cem Kaprol'e borcunu ne zaman ödeyeceğini sorduğunda, nasıl bir cevap almış dersiniz: "Bana böyle bir soru soramazsınız, ben MBA yaptım." Anlayan varsa beri gelsin!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde