Ünlü moda devi Türkiye'de çocuk mağazaları açacak

Ünlü moda devi Türkiye'de çocuk mağazaları açacak

Türkiye bebek ve çocuk pazarı hızlı büyümesini sürdürüyor. G gelişim potansiyeli çok yüksek olan pazara yeni markalar girmeye devam ediyor. İşte bunlardan biri de ünlü İtalyan markası ..

Ünlü moda devi Türkiye'de çocuk mağazaları açacak
16px
24px
28.11.2014 12:39
ABONE OLgoogle
Türkiye bebek ve çocuk pazarı hızlı büyümesini sürdürüyor. Öyle ki bu alanda faaliyet gösteren yerli ya da yabancı birçok marka sürekli yeni mağazalar açarak şube sayılarını artırıyorlar.

Bu dinamik pazarda bazı markaların ne yazık ki zor duruma düştüklerini görüyoruz. Hatta aralarında iflas eden şirketler de oluyor. Ancak gelişim potansiyeli çok yüksek olan pazara yeni markalar girmeye devam ediyor. İşte bunlardan biri de ünlü İtalyan markası Versace…

Evet, Versace birkaç sezon önce çocuk koleksiyonu oluşturarak bebek ve çocuk pazarına adım atmıştı. Yurtdışında ‘Young Versace’ adıyla mağazalar açan şirket, şimdi konsept mağazalarını Türkiye’ye getirecekmiş.

Şirket bunun için çalışmalarına başlamış bile. Firma şu sıralar İstanbul merkezli bir danışmanlık şirketiyle görüşüyormuş. Söz konusu danışmanlık şirketi markanın Türkiye’deki mağaza operasyonunu yürütecekmiş.

Aynı zamanda franchising sisteminin kurulmasının planlandığını da belirtelim. Young Versace, Türkiye’de A+ lokasyonlarda açılacak. Young Versace mağazaları için son derece kaliteli 200 parça ürün hazırlanmış. 

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde