Ünlü mimarın boşanma davasında ‘aldatılma’ krizi

Ünlü mimarın boşanma davasında ‘aldatılma’ krizi

Ünlü Mimar Selim Yuhay, anlaşmalı boşandığı karısının kendisini aldattığı iddiasıyla yeniden yargılama için mahkemeye başvurdu.

Ünlü mimarın boşanma davasında ‘aldatılma’ krizi
16px
24px
29.11.2016 05:20
ABONE OLgoogle

TV'deki ev dekorasyon programlarının yaratıcısı 3 çocuk sahibi mimar Selim Yuhay ile balerin Evlin Avidor 1997'de evlendi.

Çift, iki yıl önce boşanma protokolüyle anlaşmalı boşandı. Protokolde Yuhay, Sarıyer'deki evini eski eşi ve çocuklarına bıraktı. Çocukların velayeti anneye bırakıldı.

Avidor da mimarlık şirketindeki yüzde 5 hissesini Yuhay'a bıraktı. Yuhay, boşanmadan iki ay sonra özel eşyalarını almaya gittiği evinde eşinin günlüğünü buldu. Yuhay, günlükte eşinin kendisini tur görevlisi Cengiz G. ile aldattığını fark etti.

GÜNLÜĞÜNE YAZMIŞ

Günlükte, Cengiz G.'nin evlilik teklifine el yazısıyla "Seni kocam, eşim, ışığım ve her şeyim olarak kabul ediyorum" ve "İki resmi evli kişi olarak beraberliğimizi sürdürmemiz kolay değil. Bir tarafta üç çocuk diğer tarafta 3 çocuk var. İkimizin de ortak özelliği ise evliliklerimizde mutlu olmamamızdır. Diğer ortak yönümüz ise birbirimize benzer duygular ile sevmemizdir. Senin gibi özel bir insanla hiç tanışmadım ve seni tanıdığım kadarıyla hayatımın geri kalanını seninle geçirebilirim" yazıyordu.

Yuhay bunun üzerine İstanbul Aile Mahkemesi'ne "anlaşmalı boşanma" davasının zina nedeniyle "boşanma" olarak değiştirilip yargılamanın yenilenmesi ve protokolün iptal edilmesi talebiyle dava açtı. Mahkeme, dava talebini, "usulüne uygun olmadığı" gerekçesiyle reddetti. Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde