Ünlü mimar kimin kızına aşık olmuş?

Ünlü mimar kimin kızına aşık olmuş?

Yazın 20 yıllık eşinden boşanan Murat Tabanlıoğlu aşk orucunu çabuk bozmuş....

Ünlü mimar kimin kızına aşık olmuş?
16px
24px
12.10.2015 05:43
ABONE OLgoogle
Türk mimarlığının uluslararası markası Tabanlıoğlu Mimarlık'ın sahipleri Murat Tabanlıoğlu ile Melkan Gürsel, yaklaşık 20 yıl aynı yastığa baş koymuştu.

Birlikte ses getiren pek çok projeye imza atan, dünya çapında pek çok ödül kazanan çift, işlerinde gösterdikleri başarıyı maalesef evliliklerinde gösteremeyip yaz başında boşanmıştı.

Boşanmadan yaklaşık bir yıl önce evlerini ayıran çiftten aşk orucunu ilk bozan kişinin, Murat Tabanlıoğlu olduğunu öğrendim! Murat Bey, Türk turizminin öncülerinden Vural Öger'in kendisi gibi turizmci kızı Nina Öger'e abayı yakmış. 

GİZLENMEKTEN VAZGEÇMİŞLER 

Çok mutlu oldukları söylenen Murat Tabanlıoğlu ile Nina Öger'in tam ne zaman flört etmeye başladıklarını öğrenemesem de; tanıyanlar çok da yeni bir ilişki olmadığından bahsettiler! Şimdiye kadar ilişkilerini göz önünde yaşamaktan kaçınan aşıklar, artık gizlenmekten de vazgeçmişler. Murat Bey, dostlarıyla Nina Hanım'ı tanıştırmaya da başlamış.

Umarım mutlu olurlar.

Bu arada 21 yıl önce birlikte yaptıkları ilk projede tanışan dördüncü Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel'in torunu Melkan Gürsel ile Murat Tabanlıoğlu; boşansalar da, iş ortaklıklarını başarıyla devam ettiriyorlar... 
Bülent Cankurt/sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde