Ünlü komedyen Şahan Gökbakar hangi işe soyundu?

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar hangi işe soyundu?

Yeni filmi ‘Osman Pazarlama’nın çekimlerine devam eden ünlü komedyen Şahan Gökbakar tivarete soyundu

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar hangi işe soyundu?
16px
24px
18.06.2015 10:10
ABONE OLgoogle
Yeni filmi ‘Osman Pazarlama’nın çekimlerine devam eden ünlü komedyen Şahan Gökbakar fast food işine el attı.

Ünlü oyuncu ‘Burgerman’ adlı şubenin ön açılışını yaptı. Instagram hesabından ilk şubesinin fotoğrafını paylaşan Gökbakar, “Bugün Burgerman ön açılışını yaptı. İlk müşterileri yedi bile:) Allah yolumuzu açık etsin. Ramazan boyunca gündüzler sakin olacağı için hem eksiklermizi göreceğiz hem de antrenman yapmış olacağız. Taze, dondurulmamış Burger köftesi ve taze, dondurulmamış patatesin tadına bakmak isteyen herkesi BURGERMAN’e bekleriz... 4. Levent metrosu, Mövenpick Otel yanı...BUYURSUNLAAAAR:)). NOT: Nazar etme ne olur, çalış senin de olur!!!” yazdı.

İlk misafir Fatih Terim

Burgerman dün ilk ünlü misafirlerini de ağırlamaya başladı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim Burgerman’de öğle yemeği yedi. Ünlü oyuncu Terim’in fotoğrafını da sosyal medyadan paylaşarak, “İmparator Fatih Terim!!! Seni Burgerman’de ağırlamak ayrı mutluluk.. Adamsııııııın Grandeee!” ifadelerini kullandı.

Etler helal sertifikalı

‘Recep İvedik’ serisiyle gişede büyük başarı elde eden Gökbakar, yönetmen kardeşi Togan Gökbakar’la yüzde 70’ine sahip oldukları gıda şirketi Bulaşıkhane’yi kurmuştu. Gökbakar Bulaşıkhane bünyesinde ‘Burgerman’ adlı fast food zincirini açmış oldu. Zincirin diğer ortakları ise  Fatih Terim’in damadı Ahmet Baran Çetin ve Mesut Tatlışen. Gökbakar, yeni markasıyla ilgili daha önce Instagram’da, “Köfte ve patatesler dondurulmuş olmayacak. Soranlar var. Etlerimiz de helal kesim sertifikalıdır” yazmıştı. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde