Ünlü isimlerin annelik sırları

Ünlü isimlerin annelik sırları

Türkiye’nin üç ünlü ismi Ayşe Kucuroğlu, Zeynep Ilıcalı ve Bennu Yıldırımlar en değerli sorumlulukları, anneliği anlattı.

Ünlü isimlerin annelik sırları
16px
24px
07.05.2013 15:24
ABONE OLgoogle

Her sayısında zengin içeriği ile takip edilen Altınbaş Life, Anneler Günü özel sayısında birinci yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor. Türkiye’nin üç ünlü ismi Ayşe Kucuroğlu, Zeynep Ilıcalı ve Bennu Yıldırımlar en değerli sorumlulukları, anneliği Altınbaş Life’a anlattılar.

Çocuklarıyla çocuk olan anne: Zeynep Ilıcalı

Türkiye’nin ünlü isimlerinden Zeynep Ilıcalı, Altınbaş Life’a verdiği röportajda anne olduktan sonra “büyük bir kadınım” diye düşünmek istemediğini söyleyerek sözlerine başlıyor. İki kız çocuğu annesi, başarılı iş kadını Ilıcalı, birlikte neler yapmaktan hoşlandıkları sorusuna şöyle yanıt veriyor: “Genelde resim yaparız ya da televizyon izleriz, özellikle de dizileri. Karaoke yaparız bol bol. Gittiğim her yere mutlaka kızlarımı da götürürüm. Üçümüz birlikte olmayı çok seviyoruz. Çocuklarla seyahat etmeyi çok seviyorum; mesela Leyla doğduğunda “Acun Firar’da” zamanıydı ve ailece birçok ülkeye gittik. Bebekle seyahat etmek beni hiç zorlamadı.”

Beş çocuklu geleneksel anne: Ayşe Kucuroğlu

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Ayşe Kucuroğlu, beş çocuk sahibi, başarılı bir iş kadını… Ayşe Kucuroğlu, dokuz yaşındaki Suna, yedi yaşındaki Kemal, beş yaşındaki Osman, üç yaşındaki Cenk ve henüz bir yaşında olan Selma ile modern bir ortam içinde gelenekselliğin hakim olduğu hayatlarını Altınbaş Life’a anlattı.

Kendini çocuklu bir anne olarak düşünemezken beş çocuk sahibi bir anne olan Kucuroğlu, “İyi ki de varlar, onlarla çok mutluyum” diyor. Çocukları ile iş hayatını birlikte yürütebilmesini pratik bir anne olmasına bağlayan Kucuroğlu, “İstanbul’da yaşamak çok zor olsa da kendi yaşamımı köy hayatına çevirmeye çalışıyorum. Evimle işim bitişik yerlerde; Selma’yı emzirir emzirmez işe gidebiliyorum ya da eğer işteysem hemen eve dönebiliyorum” diyor.

Hem anne-kız hem abla kardeş: Bennu Yıldırımlar

Son dizisi “Umutsuz Ev Kadınları”nda takıntılı bir anneyi canlandıran oyuncu Bennu Yıldırımlar, gerçek yaşamında kızıyla anne-kızdan öte abla-kardeş ilişkisi sürdürüyor. Tıpkı kızı gibi kendisinin de kardeşi olmadığını söyleyen Bennu Yıldırımlar “Biz kızımla birbirimize kardeş de olduk” diyor.

13 yaşındaki Ada’nın annesi Yıldırımlar, kızıyla beraber yetişen yeni nesil için “Yeni jenerasyon fazla görsel odaklı. Biz bu yaşlarımızdayken görüntülere boğulmuş bir nesil değildik. En azından kendimizle baş başa kalıp kitabımıza konsantre olabiliyorduk. Şimdi daha çok seyreden bir nesil yetişiyor. Görüntü konusunda çok zenginler, ama içeriği de doldurmak gerekiyor.” diyor.

Anne kız ilişkisinde dostluğa inandığını dile getiren Yıldırımlar, ancak Ada’nın arkadaşı yaşında olmadığını, annesi olduğunu da hissetmesi gerektiğini de sözlerine ekliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde