Ünlü isim çekildi, dev proje Torunlar'a geçti

Ünlü isim çekildi, dev proje Torunlar'a geçti

Kapıcıoğlu grubu, Dünya Göz Hastaneleri’nin inşaatını da yaparak aslında sektörle ilişkilerini gevşek de olsa sürdürmüştü

Ünlü isim çekildi, dev proje Torunlar'a geçti
16px
24px
29.05.2016 10:04
ABONE OLgoogle
Eray Kapıcıoğlu kökeni inşaat olan Kapıcıoğlu Grubu’nun kurucusu. Ancak onu 30 yıldır tematik sağlık grubu olan Dünya Göz Hastanesi zinciri ile tanıyoruz.Ancak geçen yıl uzun bir aradan sonra ilk kez Maltepe Sahilada projesi ile doğduğu sektöre dönüş yapmıştı Kapıcıoğlu.

Projeye son derece iddialı başlamış, projeyi anlatırken sağlık sektöründen vazgeçmediğini ancak yıllar önce yatırım yaptıkları arsalar olunca yeniden gayrimenkul sektörüne ilgi gösterdiklerini söylemişti.

Kapıcıoğlu grubu, Dünya Göz Hastaneleri’nin inşaatını da yaparak aslında sektörle ilişkilerini gevşek de olsa sürdürmüştü.Sahilada projesi, arsası dahil 100 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleşecekti.

Maltepe’de oluşturulan sahil ve park alanına çok yakın mesafede olacak proje 10 dönüm üzerine 2 blok olarak 290 lüks rezidans inşaat edilecekti.Kapıcıoğlu butik projelerle gayrimenkul yatırımlarına devam etmeyi hedefliyordu.

Ancak gruba yakın kaynaklardan aldığım bilgilere göre Kapıcıoğlu, iddialı projesini Torunlar Gayrimenkul’e devretmiş. Gayrimenkul sektöründen de şimdilik çekilmiş.
Jale Özgentürk/Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde