Ünlü işadamının lüks villasını bakıcılar soydu!

Ünlü işadamının lüks villasını bakıcılar soydu!

Ünlü işadamının 1 yaşındaki bebeği ölümden döndü, eşi bayıtılmak istendi

Ünlü işadamının lüks villasını bakıcılar soydu!
16px
24px
19.02.2013 08:16
ABONE OLgoogle

Malatyalı işadamı Sabri Özel’in lüks villası, yabancı uyruklu bakıcıları tarafından soyuldu. Özel’in eşinin soygun sırasında ilaçla uyutulmak istendiği, bebeğinin de ölümden döndüğü bildirildi

Ünlü tekstilci Sabri Özel’in, eşi Arzu Özel (36) ve 4 çocuğuyla yaşadığı lüks villasına, 1 hafta önce özel bir ajans yabancı uyruklu Gayena ve Carina adlı iki bakıcı yolladı.

Villada yatılı olarak işe başlayan ikili, ailenin 1 yaşındaki en küçük çocuğu Efe ve diğer 3 kardeşiyle ilgilenip temizlik ile mutfak işlerini yapmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta Arzu Özel, bakıcıların getirdiği kahveyi içtikten sonra fenalaştı. Sabri Özel, eşini hastaneye götürdü. Sabri Özel, çocuklarını kontrol etmek için eve döndüğünde bakıcıların evde olmadığını fark etti.

1 yaşındaki oğlunu ise yatağında ağlarken buldu. Özel, içerisinde 300 bin TL’lik ziynet eşyası ile 100 bin TL bulunan çelik kasanın da yerinde olmadığını gördü ve durumu polise bildirdi.

Polis güvenlik kamerası kayıtlarına el koydu. Kayıtlarda villaya bir kadının daha gelip diğerlerini de olarak kasayla birlikte gittiği görüldü.

Arzu Özel, “Bakıcılar geldiğinden beri halsiz ve bitkin durumdayım. Kahveme uyku ilacı atıyorlarmış, bu kan testinde çıktı” dedi.

Sabri Özel de ifadesinde “Oğlum Efe’yi de ölüme terk etmişler. Eve döndüğümde çocuğum ağlamaktan mosmor olmuştu” diye konuştu.

Habertürk 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde